Leak-ul din noaptea de înviere, nu lasă nimic imaginaţiei din LG G4; Imaginile cu telefonul s-au răspândit mai repede ca lumina!

Autor:  | Publicat în:  LG 2.552 ori
<b>Leak-ul din noaptea de înviere, nu lasă nimic imaginaţiei din LG G4; Imaginile cu telefonul s-au răspândit mai repede ca lumina!</b>T&acirc;rziu &icirc;n noaptea de &icirc;nviere, s-au scurs pe web imagini cu poate cel mai aşteptat telefon al momentului, e vorba bine&icirc;nţeles de LG G4, iar acesta, de fapt imagini cu acesta, ne sunt oferite de Evan Blass, cunoscut mai degrabă...

Târziu în noaptea de înviere,s-au scurs pe webimagini cu poate cel mai aşteptat telefon al momentului, e vorba bineînţeles de LG G4, iar acesta, de fapt imagini cu acesta, ne sunt oferite de Evan Blass, cunoscut mai degrabă după numele @evleaks de pe Twitter.

Evan a postat un link spre un micro-site din Coreea, care avea publicate imagini şi detalii legate de flagship-ul LG încă ne lansat. Evident informaţia a fost preluată rapid de presă şi bloggerii tech, iar imaginile s-au răspândit mai rapid decât lumină azi noapte, înainte ca întreg site-ul să fie şters de pe net. 

LG G4

După cum observăm, ele sunt în ton cu teaserele oficiale publicate de cei de la LG, care ne indicau că vom avea şi o versiune cu capac spate tapiţat cu piele. Acesta, după părerea mea, arată superb şi dă o eleganță aparte telefonului, care de altfel, nu pare a fi foarte diferit faţă dei G3-ul de anul trecut. Rămâne de văzut dacă e vorba de piele naturală, sau doar imitaţie din plastic, ca şi în cazul lui Galaxy Note 3.

Leak-ul din noaptea de înviere, nu lasă nimic imaginaţiei din LG G4; Imaginile cu telefonul s-au răspândit mai repede ca lumina!

Se remarcă de asemenea şi o uşoară curbură a ecranului (ceva în genul lui Galaxy Nexus din 2011), dar care nu este o trăsătură ce iasă foarte mult în evidenţă. Site-ul coreean deşi indica nişte specificaţii ciudate, mai exact o cameră spate de 13MP şi sistem de operare Android 4.4 KitKat, personal cred că ele vor arăta astfel:

  • Display de 5.5 inch Quad-HD IPS
  • Dimensiuni de 149,1×75,3×8,9mm
  • Procesor Qualcomm Snapdragon 810
  • Baterie amovibilă de 3000 mAh
  • Slot pentru card MicroSD
  • Camera principală de 16MP cu diafragmă f1.8 cu stabilizare optică şi telemetru IR
  • Ca OS vom avea Android 5.1 Lollipop cu interfaţa UX 4.0

Telefonul va fi lansat oficial pe data de 28 aprilie, într-un eveniment dedicat şi aşteptat să sosească în magazine din luna mai. Dacă şi preţul va fi unul tentant, consider că LG va continua trendul ascendent, care a caracterizat vânzările telefoanelor high-end, încăpând cu LG G2 de acum 2 ani. Pe forum discutăm aici. Opinii?

LG G4

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×