Leak-urile lui Huawei Mate 30 Pro scot din lumina reflectoarelor Galaxy Note 10; Azi ni se confirmă forma display-ului noului flagship din China

2.367 ori
<b>Leak-urile lui Huawei Mate 30 Pro scot din lumina reflectoarelor Galaxy Note 10; Azi ni se confirmă forma display-ului noului flagship din China</b>Pe neașteptate sosesc astăzi o mulțime de leak-uri asociate lui Huawei Mate 30 Pro, phablet-ul care cel mai probabil va debuta în perioada septembrie-octombrie și care va uimi prin ecranul său

Pe neașteptate sosesc astăzi o mulțime de leak-uri asociate lui Huawei Mate 30 Pro, phablet-ul care cel mai probabil va debuta în perioada septembrie-octombrie și care va uimi prin ecranul său. Aflasem recent faptul că ni se pregătește un design îndrăzneț și că display-ul va fi unul super-curbat și bazat pe o tehnologie la care gigantul Samsung a renunțat din varii motive. Astăzi acest detaliu se confirmă prin intermediul unor scăpări credibile. 

Huawei Mate 30 Pro

Nu este vorba despre un look ce implică o carcasă unibody din sticlă și fără butoane, dar avem un display cu margini laterale mai curbate ca niciodată. Vedem în primul rând o fotografie cu panoul frontal al lui Huawei Mate 30 Pro care într-adevăr confirmă această abordare de design, marginile fiind extrem de curbate. Avem și muchii înguste sus și jos dacă priviți cu atenție imaginea. 

Huawei Mate 30 Pro

Următorul material ne prezintă protecția de ecran destinată viitorului phablet Huawei și descoperim pe această cale faptul că nu se renunță la decupajul din zona superioară - aici existând decupaje numeroase pentru senzori, camere selfie și probabil earpiece. În fotografia de mai jos vedem mai în detaliu cât de curbate sunt aceste margini laterale, parcă aproape de 90 grade.

Huawei Mate 30 Pro

Ne așteptăm astfel la un raport corp-ecran foarte generos și la un design cu adevărat inedit. Totul va avea rol estetic bineînțeles și cel mai probabil Huawei va oferi aici o funcție pentru evitarea atingerilor accidentale pe curburile ecranului. Nu în ultimul rând privim și asupra unei fotografii ce pare a prezenta la prima vedere spatele ansamblului display + touchscreen.

Huawei Mate 30 Pro

Huawei Mate 30 Pro va avea rezervată o cameră triplă sau poate cvadruplă în spate și la un moment dat s-a vehiculat că modulul își va schimba forma încă o dată. În locul unui modul pătrat precum cel văzut pe Mate 20 Pro, varianta succesor ce vine la toamnă va avea modul circular. Dotările vor fi unele high-end, de la un procesor Kirin de nouă generație, la configurații cu până la 12 GB RAM și baterii cu încărcare ultra-rapidă. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×