Lenovo Z6 va sosi cu scanner de amprente integrat în display-ul OLED de 6.39 inch

578 ori
<b>Lenovo Z6 va sosi cu scanner de amprente integrat în display-ul OLED de 6.39 inch</b>Deși încă nu avem o dată clară de lansare pentru Lenovo Z6 iată că materialele teaser continuă. Am aflat zilele trecute că acest telefon are rezervat un procesor Snapdragon 730 și o baterie de 4000 mAh, dar și detalii despre

Deși încă nu avem o dată clară de lansare pentru Lenovo Z6 iată că materialele teaser continuă. Am aflat zilele trecute că acest telefon are rezervat un procesor Snapdragon 730 și o baterie de 4000 mAh, dar și detalii despre camera sa foto triplă din spate ce va oferi zoom optic 2x și zoom hibrid 8x. Astăzi apar în schimb vești despre ecranul pe care îl vom primi la bord.

Lenovo Z6

Așa cum se poate vedea din imaginea teaser afișată mai sus, telefonul cel nou Lenovo va sosi echipat cu un display OLED de 6.39 inch ce oferă suport HDR10 și acoperire pentru standardul de culoare DCI-P3. Luminozitatea maximă ar fi de 600 unități nits și ar exista o tehnologie specială asociată culorilor afișate de către acest ecran.

Totodată mai aflăm și faptul că vom primi un scanner de amprente integrat în display, probabil unul optic și nu ultrasonic. Din imagine telefonul pare a avea un raport corp-ecran deosebit, Lenovo afirmând chiar că se atinge 93.1%. Știm totuși că aceste măsurători nu sunt tocmai precise și n-aș crede că muchiile panoului frontal vor fi atât de înguste, asta pentru că Lenovo ne-a mai păcălit cu teasere anul trecut când ni se sugera că telefonul Lenovo Z5 va avea un ecran edge-to-edge fără decupaje.

În final telefonul a venit cu decupaj generos în zona superioară a ecranului. Rămâne de văzut cum se va prezenta Lenovo Z6 în această privință.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×