Oppo Limn ar putea fi primul telefon pliabil al companiei, sau prima tabletă

682 ori
<b>Oppo Limn ar putea fi primul telefon pliabil al companiei, sau prima tabletă</b>Oppo a brevetat de ceva vreme terminale pliabile, dar de atunci nu am mai auzit mare lucru despre proiectele sale în această zonă. Acum apare o veste nouă legată de un device numit Oppo Limn, care tocmai a primit certificarea în Europa

Oppo a brevetat de ceva vreme terminale pliabile, dar de atunci nu am mai auzit mare lucru despre proiectele sale în această zonă. Acum apare o veste nouă legată de un device numit Oppo Limn, care tocmai a primit certificarea în Europa.

Oppo Limn

Oppo a primit drepturile asupra numelui "Limn", asociat unor terminale mobile. Ştiam deja că firma chineză urmează să aducă primul său smartphone pliabil sau prima tabletă la MWC 2019. Pe 29 decembrie 2018, Oppo a înregistrat un trademark la EUIPO, autoritatea europeană de proprietate intelectuală. Acea aplicaţie a fost realizată de o companie din Spania care a mai colaborat cu Oppo în trecut.

Oppo Limn

Documentele acoperă Clasa 9 de produse, adică tablete, software, smartwatch-uri, smartphone-uri şi accesorii. Limn are de-a face şi cu "desenatul, pictatul şi scrisul". Asta înseamnă că există potenţialul de a vedea un stylus în tandem cu acest device. Încă nu e foarte clar ce fel de produs va fi Limn. Trebuie spus că Oppo nu are tablete în portofoliu şi că tot mai multe firme chineze se orientează spre pliabile.

Oppo aparţine de gigantul chinez BBK, care are multe acţiuni la OnePlus şi deţine şi Vivo, deci şi acele două companii ar putea împrumuta din tehnologiile pliabile Oppo. Aflăm mai multe la MWC 2019. Nu uitați că și Huawei va aduce pliabile la același show tech. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×