ZTE pregătește un smartphone pliabil similar lui Galaxy Fold și un alt device cu display dual; Vedem un brevet proaspăt

2.150 ori
<b>ZTE pregătește un smartphone pliabil similar lui Galaxy Fold și un alt device cu display dual; Vedem un brevet proaspăt</b>În vreme ce multe companii de pe piață încă erau la stadiul de brevete pentru telefoane cu display dual, cei de la ZTE veneau pe piață cu modelul Axon M care ne făcea și o idee despre cum vor arăta smartphone-urile pliabile. L-am văzut anul

În vreme ce multe companii de pe piață încă erau la stadiul de brevete pentru telefoane cu display dual, cei de la ZTE veneau pe piață cu modelul Axon M care ne făcea și o idee despre cum vor arăta smartphone-urile pliabile. L-am văzut anul trecut în cadrul MWC și impresiona prin cele două display-uri ale sale, iar acum avem ocazia să vedem cum ar putea arăta succesorul acestui dispozitiv.

ZTE

Ei bine, abordarea de tip carte este prezentă și aici și ne amintește de prototipul de telefon pliabil prezentat de către Samsung la începutul lunii trecute. Marea diferență este că în cazul de față avem un ecran frontal mult mai generos și margini mult mai înguste decât la acel posibil Galaxy Fold.

Odată deschis, telefonul își dezvăluie ecranul plabil de la interior care ar putea trece de 7 inch în diagonală. Observăm o cameră duală în spate cu bliț LED, scannerul de amprente, portul USB-C de la bază și decupaje pentru difuzoarele stereo. Încă nu este clar dacă acele elemente de sus și jos pe rama metalică sunt decupaje pentru un soi de conectori magnetici sau aparțin mecanismului de pliere.

ZTE

Pe lângă acest brevet proaspăt obținut de către ZTE mai avem și un altul care dezvăluie un telefon care are un display ce se întinde și pe spate, respectiv lateral. Este o evoluție a lui ZTE Nubia X și cel puțin pe seama acestei schițe, produsul arată foarte interesant. Mă gândesc că pe lateral se vor afișa notificări sau știri. Ținând cont de ritmul la care evoluează tehnologiile, nu ar fi exclus ca acest brevet să devină realitate anul viitor. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×