LG brevetează un telefon rulabil, cu stylus, camere 3D şi ecran secundar

965 ori
<b>LG brevetează un telefon rulabil, cu stylus, camere 3D şi ecran secundar</b>LG continuă să exploreze câte un format inedit de telefon, de această dată vizând un terminal rulabil. Acesta ar avea multiple camere, suport pentru stylus şi ecran secundar. Este un device multifuncţional, al cărui brevet se vede mai jos

LG continuă să exploreze câte un format inedit de telefon, de această dată vizând un terminal rulabil. Acesta ar avea multiple camere, suport pentru stylus şi ecran secundar. Este un device multifuncţional, al cărui brevet se vede mai jos. Deja suntem familiarizaţi cu "traznăi" de la LG, în ideea că am văzut televizoare rulabile la CES 2018.

Brevet LG

Apoi la conferinţa SID Display Week coreenii au venit cu un panou OLED transparent şi flexibil de 77 de inch. Miniaturizarea acestei idei nu pare deloc departe. Se discută despre denumirea "LG ROLED", asociată unui panou OLED rulabil şi flexibil. Din ce văd în brevete, terminalul se rulează ca un ecran de proiector oarecum. 

Brevet LG

Pe 20 decembrie, WIPO (World Intellectual Property Office) publica acest brevet de la LG Electronics pentru un "terminal mobil rulabil". Menţiona un smartphone care se rulează şi este dotat cu un ecran tactil flexibil. Are la bord şi un al doilea ecran tactil, care nu este pliabil şi se află în partea stângă, afişând informaţii precum dată, oră şi viaţa bateriei. Odată extins ecranul principal apar şi alte iconuri pe ecranul cel mic în mod contextual. 

Brevet LG

În stânga avem o porţiune mai mare de device, care ar găzdui şi un stylus. În dreapta s-ar putea afla un element de control mecanic, ca o rotiţă navigațională de iPod. La bord avem şi o cameră 3D, cu senzor laser, bliţ şi aparent şi un modul ce capturează audio 3D. Telefonul are şi cititor de amprente integrat separat, nu în display, iar brevetele menţionează şi o interfaţă complet nouă.

Acest terminal pare chiar mai complex şi avansat decât pliabilele din ultimele luni. Ar trebui să vedem la CES 2019 un prototip.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×