Lenovo K920 (Vibe Z2 Pro) va fi lansat În 3 culori diferite: gri, negru și auriu

2.113 ori
<b>Lenovo K920 (Vibe Z2 Pro) va fi lansat În 3 culori diferite: gri, negru și auriu</b>Lenovo K920 (Vibe Z2 Pro) este cel mai nou flagship al companiei care a cumpărat Motorola în acest an și care se pregătește de o lansare pe 5 august. După un teaser cu jucătorul de baschet Lebron James, azi aflăm că noul telefon va sosi în 3...

Lenovo K920 (Vibe Z2 Pro) este cel mai nou flagship al companiei care a cumpărat Motorola în acest an și care se pregătește de o lansare pe 5 august. După un teaser cu jucătorul de baschet Lebron James, azi aflăm că noul telefon va sosi în 3 nuanțe diferite: negru, gri și un soi de auriu spre bej.

Telefonul Lenovo K920 va fi cunoscut și ca Vibe Z2 Pro și va măsura 7.7 mm în grosime. El include un display de 6 inch cu margini de 1.5 mm, iar acest ecran are o proporție de 83.5% față de corpul acestui smartphone. Terminalul suporta o rezoluție Quad HD și vine cu un procesor quad core Snapdragon 801 tactat la 2.5 GHz, 3 GB RAM, 32 GB stocare și o cameră de 16 megapixeli în spate, cu blitz dual LED.

Lenovo Vibe Z2 Pro

Avem parte și o de cameră frontală de 5 MP, conectivitate 4G LTE, o baterie de 4000 mAh și Android 4.4 ca OS cu un așa numit Vibe UI 2.0 aplicat peste. Se pare că acest handset va avea un preț de 400 de dolari, iar carcasa sa aurie arată foarte bine, trebuie să recunosc. Sunt curios dacă acest model va avea o carcasă metalică, precum alte modele din seria K.

Lenovo K920 auriu

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×