Noi componente de iPhone 6 apar pe web, se confirmă integrarea lor În carcasă și suportul NFC și WiFi 802.11ac

Autor:  | Publicat în:  Apple 825 ori
<b>Noi componente de iPhone 6 apar pe web, se confirmă integrarea lor În carcasă și suportul NFC și WiFi 802.11ac</b>Dacă e weekend, atunci avem leak de iPhone 6, după cum ne-am obișnuit deja. Azi putem vedea noi componente ale terminalului, prezentate în imaginile de mai jos sub forma uneia dintre plăcile interne ale handsetului. &nbsp; Acest logic board pentru...

Dacă e weekend, atunci avem leak de iPhone 6, după cum ne-am obișnuit deja. Azi putem vedea noi componente ale terminalului, prezentate în imaginile de mai jos sub forma uneia dintre plăcile interne ale handsetului.

Acest logic board pentru iPhone 6 de 4.7 inch e însoțit de confirmarea suportul pentru NFC și WiFi 802.11ac cu viteza crescuta. Imaginile au fost publicate pe Nowhereelse.fr, sursa franceză de încredere, când vine vorba de scăpări legate de iPhone. NFC pentru iPhone e o funcție care e subiect de zvonuri de ani buni, dar până acum nu am avut vreo evoluție în această privință. Acest logic board pare a se potrivi cu componentele de iPhone care au ajuns pe web în ultima vreme, mai ales că această parte se va potrivi în zona superioară a terminalului.

Placa de baza iPhone 6

Orificiile pentru șuruburi din placa se potrivesc și ele cu ultimele leakuri și chiar și cu carcasele de iPhone 6 apărute pe web, indicând faptul că provin de la același device. Acest logic board nu prezintă și chipuri sau alte componente instalate, deci nu furnizează prea multe detalii despre dotările noului iPhone, din păcate. Sunteți gata pentru un septembrie de foc, dacă se confirma zvonurile?

Noi componente de iPhone 6 apar pe web, se confirma integrarea lor in carcasa si suportul NFC și WiFi 802.11ac

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×