Telefonul axat pe cloud Nexbit Robin strânge 1 milion de dolari pe Kickstarter, va sosi prin operatorul Verizon

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.433 ori
<b>Telefonul axat pe cloud Nexbit Robin strânge 1 milion de dolari pe Kickstarter, va sosi prin operatorul Verizon</b>Unele proiecte pornite din crowdfunding au ajuns hituri, precum Nokia N1, autor a 4 v&acirc;nzări fulger record &icirc;n China. Acum un nou candidat la statutul de hit se iveşte, după ce a fost viralizat de toată presa tech. Numele său este Nexbit...

Unele proiecte pornite din crowdfunding au devenit foarte apreciate, precum Jolla Tablet sau device-urile Misfit. Acum un nou candidat la statutul de hit se iveşte, după ce a fost viralizat de toată presa tech. Numele său este Nexbit Robin, iar smartphone-ul e bazat pe cloud. Azi aflăm şi evoluţia campaniei sale de strângere de fonduri.

Se pare că Nexbit a strâns pe Kickstarter peste 1 milion de dolari, iar startupul american are în spate talentele unor foşti angajaţi HTC şi Android. Suma de 1 milion de dolari este dublă faţă de ţintă iniţială a companiei, deci iniţiativa e un succes. Nextbit a anunţat că o variantă a lui Robin destinată pentru reţeaua Verizon va fi disponibilă în curând.

Telefonul axat pe cloud Nexbit Robin strânge 1 milion de dolari pe Kickstarter, va sosi prin operatorul Verizon

Această versiune CDMA se poate cumpăra de azi la preţul de 299 dolari pentru primele 300 de unităţi şi 349 dolari după. Evident, telefonul se poate cumpăra şi în varianta GSM şi pe lângă designul oarecum spartan, aflaţi că acest model vine cu un ecran Full HD de 5.2 inch, port USB Type-C, Android Lollipop, două microfoane şi scanner de amprente în butonul Power.

Principala sa atracţie rămâne totuşi stocarea în cloud, cu descărcarea din când în când a conţinuturilor media şi aplicaţiilor în cloud pentru a elibera memoria handsetului. O aplicaţie ce primeşte un astfel de "offloading" devine gri, iar când aveţi nevoie de ea e imediat la îndemână, descărcată şi rulata imediat. La fel, fotografiile se salvează în cloud în varianta full şi pe terminal se păstrează o versiune cu rezoluţie scăzută.

Toate acestea în limita a 100 GB stocare în cloud.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×