Lenovo Miix 3 lansată În China; vine cu procesor quad-core Intel Atom Z3700 și carcasă metalică

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 853 ori
<b>Lenovo Miix 3 lansată În China; vine cu procesor quad-core Intel Atom Z3700 și carcasă metalică</b>O tabletă Windows 8 vehiculată de ceva timp pe piață este și modelul Lenovo Miix 3, device care astăzi a fost lansat oficial pe piața din China. Aflăm că prețul proaspătului produs este de 243 dolari, sumă pentru care ni se oferă o tabletă...

O tabletă Windows 8 vehiculată de ceva timp pe piață este și modelul Lenovo Miix 3, device care astăzi a fost lansat oficial pe piața din China. Aflăm că prețul proaspătului produs este de 243 dolari, sumă pentru care ni se oferă o tabletă cu display IPS de 7.85 inch și sistemul de operare Windows 8.1.

Lenovo Miix 3 dispune după cum ați aflat în rândurile de mai sus de un panou IPS de 7.85 inch ce oferă o luminozitate de 300 unități lux pe alb și un raport al ecranului de tip 4:3. Alte dotări includ un procesor quad-core Intel Atom Z3700, un GPU Intel HD graphics, și 2 GB memorie RAM.

Lenovo Miix 3 lansată În China; vine cu procesor quad-core Intel Atom Z3700 și carcasă metalică

Din punct de vedere al materialelor utilizate, Lenovo Miix 3 ne va încânta printr-o carcasă realizată dintr-un aliaj metalic care va oferi pe lângă un feeling premium și o rezistență sporită. în timp ce alte detalii nu se cunosc pentru moment, aflăm că greutatea acestui device este de 350 grame. Cum vi se pare Lenovo Miix 3?

Lenovo Miix 3

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×