Lenovo P90w, un telefon cu clapeta verticala si orizontala

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 2.248 ori
<b>Lenovo P90w, un telefon cu clapeta verticala si orizontala</b>Designurile unice ale telefoanelor par a veni intotdeauna din China, dupa cum este si cazul handsetului Lenovo P90w, din imaginea de mai jos. Terminalul opereaza in retele WCDMA si foloseste o clapeta care se deschide atat vertical, cat si orizontal....

Designurile unice ale telefoanelor par a veni intotdeauna din China, dupa cum este si cazul handsetului Lenovo P90w, din imaginea de mai jos. Terminalul opereaza in retele WCDMA si foloseste o clapeta care se deschide atat vertical, cat si orizontal.

Tastatura lui Lenovo P90w este o combinatie intre alfanumerica si QWERTY, iar lista de specificatii a handsetului include o carcasa cu grosime de 15.6 mm, un display de 3.5 inchi, cu rezolutie de 240 x 400 pixeli si un display extern OLED de 1.3 inchi.

In plus, terminalul vine cu o camera de 3.2 megapixeli, un meniu animat 3D si un slot penru carduri microSD, plus conectivitate USB si Bluetooth.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×