Moto Z2 Force are un ecran Shattershield... care se zgârie cam uşor; Moto răspunde legat de probleme

888 ori
<b>Moto Z2 Force are un ecran Shattershield... care se zgârie cam uşor; Moto răspunde legat de probleme</b>Un mare plus al lui Moto Z2 Force este și acela al ecranului cu tehnologie Shattershield care certifică rezistența la impact, asta în vreme ce folosește numeroase straturi de sticlă pentru a ajunge la acest avantaj. Din câte se pare plasticul utilizat

Motorola a prezentat cu mare tam-tam telefonul Moto Z2 Force săptămâna trecută, care se laudă cu un ecran protejat cu tehnologia ShatterShield. Acum aflăm că deşi rezistă la lovituri cu ciocanul, cumva ecranul ar fi uşor de zgâriat.

După cum se întâmplă de obicei, publicaţiile de specialitate şi blogurile au început să realizeze recenziile acestui terminal. Cei de la Android Police au descoperit cu surprindere că Moto Z2 Force se zgârie cam uşor. Ryan Whitwam, redactor AP a declarat chiar că poţi zgâria ecranul şi cu unghiile. Aparent este mai fragil la zgârieturi decât Moto Z Force-ul de anul trecut.

Moto Z2 Force

Redactorul pune acest lucru pe seama unor compromisuri făcute la nivel de materiale. Se pare că aceste probleme nu sunt noi, pentru că şi Droid Turbo 2, un telefon vândut în exclusivitate de Verizon a avut probleme cu zgârieturile, deşi avea un ecran ShatterShield. Se pare că stratul de plastic superior şi sistemul multistratificat al ecranului nu aderă cum trebuie la panoul ecranului.

Astfel se crea o bulă de aer şi se riscau zgârieturi realizate uşor. Cei de la Pocketnow au luat legătura cu Motorola şi i-au întrebat ce se întâmplă cu aceste daune. Moto a afirmat că "rezistent la spargere nu înseamnă şi rezistent la zgârieturi şi zgârieturile pot fi subiective". În plus Moto a încurajat utilizatorii să folosească protecţii pentru ecran.

O uşoară vină e aruncată şi pe panoul 3D de ecran, dacă citim cu atenţie declaraţiile companiei. Moto a subliniat totuşi că orice daună va fi rezolvată de operator sau de retailerii care vând telefonul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×