Lenovo pregătește un nou brand de smartphone pentru a contracara ascensiunea Xiaomi

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 1.221 ori
<b>Lenovo pregătește un nou brand de smartphone pentru a contracara ascensiunea Xiaomi</b>Succesul celor de la Xiaomi a stârnit gelozia multor companii, inclusiv alți jucători din China, care vor să rivalizeze cu firma ce atinge lejer zeci de milioane de unități vândute anual. La anul ar putea chiar atinge 100 de milioane de handseturi,...

Succesul celor de la Xiaomi a stârnit gelozia multor companii, inclusiv alți jucători din China, care vor să rivalizeze cu firma ce atinge lejer zeci de milioane de unități vândute anual. La anul ar putea chiar atinge 100 de milioane de handseturi, iar Lenovo pregătește un brand separat pentru a contracara ascensiunea Xiaomi.

Conform celor de la The Wall Street Journal, Lenovo va crea practic o nouă companie și un nou brand pentru a vinde smartphone-uri online, doar în China pentru început. Noul brand, care nu are nume încă va debuta pe 1 aprilie anul viitor și speram să nu fie vorba de o glumă aici. Lenovo va continua să vândă telefoane sub brandul actual, păstrând parteneriatele cu retailerii.

Aflați și că Lenovo a fost al patrulea cel mai mare producător de smartphone-uri în trimestrul 2 al acestui an. Ceva îmi spune că noul brand va avea de-a face cu integrarea companiei Motorola în Lenovo, deși deocamdată nu ar fi vorba de așa ceva. Ideea unui nou brand și a desprinderii de tipare nu e chiar nouă, de vreme ce și Samsung a trecut la seria Galaxy Alpha, iar Lumia a lăsat particula Nokia în urmă.

Să vedem și în ce măsură HTC One și Sony Xperia vor mai fi păstrate.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×