LeTV îşi va prezenta telefonul flagship Le Max Pro cu procesor Snapdragon 820 la CES 2016; Iată invitaţia pentru presă

669 ori
<b>LeTV îşi va prezenta telefonul flagship Le Max Pro cu procesor Snapdragon 820 la CES 2016; Iată invitaţia pentru presă</b>&Icirc;n ultimele săptăm&acirc;ni am văzut tot mai multe scăpări ale viitorului telefon flagship de la compania LeTV, cunoscut ca Le Max Pro. Terminalul ar urma să fie printre primele modele cu procesor Snapdragon 820 anunţate la CES 2016, dacă ne...

În ultimele săptămâni am văzut tot mai multe scăpări ale viitorului telefon flagship de la compania LeTV, cunoscut ca Le Max Pro. Terminalul ar urma să fie printre primele modele cu procesor Snapdragon 820 anunţate la CES 2016, dacă ne luăm după invitaţia de mai jos.

Ea are rol de teaser pentru evenimentul LeTV de la CES, ce va avea loc pe 5 ianuarie la Caesars Palace. Le Max Pro se anunţă a fi un smartphone interesant, în ideea că va avea un ecran de 5.5 inch Quad HD, curbat nu pe lateral, ci în zona superioară şi inferioară. Rămâne de văzut când va debuta acest model în magazine, având în vedere că vine cu faimosul procesor Snapdragon 820, pentru care teoretic Samsung are exclusivitatea până în aprilie anul viitor.

LeTV îşi va prezenta telefonul flagship Le Max Pro cu procesor Snapdragon 820 la CES 2016; Iată invitaţia pentru presă

Zvonurile afirmă că LeTV Le Max Pro va veni cu 4 GB RAM, o cameră Ultrapixel frontală de 4 MP, camera principală de 21 MP şi 64 GB stocare. E posibil să vedem şi un scanner de amprente ultrasonic la bord, plus un scanner de iris. De asemenea, LeTV ar putea aduce în Vegas şi noul său mega phablet, cu diagonală de 6.9 inch, LeTV Max4-70, apărut recent în benchmarkuri.

El ar avea un procesor Snapdragon 810, ecran Full HD, 4 GB RAM şi 64 GB stocare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×