LG anunță un display 1080p de 5 inch, viitorul ecran de smartphone-hit! Nivelul Retina Display depășit cu mult!

1.629 ori
<b>LG anunță un display 1080p de 5 inch, viitorul ecran de smartphone-hit! Nivelul Retina Display depășit cu mult!</b>LG tocmai a anunțat o nouă tehnologie de display care îi va pune pe gânduri pe cei de la Apple și Samsung. E vorba despre un panou de ecran de 5 inch cu rezoluție 1080p și bazat pe tehnologia Advanced High Performance In Plan Switching (AH IPS)....

LG tocmai a anunțat o nouă tehnologie de display care îi va pune pe gânduri pe cei de la Apple și Samsung. E vorba despre un panou de ecran de 5 inch cu rezoluție 1080p și bazat pe tehnologia Advanced High Performance In Plan Switching (AH IPS).

Aceasta este o premieră mondială, prin prisma faptului că avem de-a face aici cu un LCD Full HD de 5 inch, cu densitate a pixelilor de 440 ppi. Astfel, se depășește cu mult nivelul Retina Display de 330 ppi de pe iPhone 4 și iPhone 4S. Noua tehnologie oferă unghiuri de vizualizare mai bune, luminozitate îmbunătățită și un timp de răspuns mai rapid la atingere. LG promite o experiență de vizualizare identică cu cea oferită de HDTV-uri, dar pe o diagonală mai mică.

Noul panou are o rație de aspect de 16:9, fiind astfel un display widescreen și reprezintă un upgrade semnificativ față de ultima realizare în domeniu: un panou de 4.5 inch cu rezoluție 720p și densitate a pixelilor de 329 ppi. LG menționează și că noul display este de 2.2 mai dens ca pixeli și oferă cu 30% mai mulți pixeli per inch față de predecesorul său. Tehnologia AH IPS folosită pe acest panou face pixelii individuali imposibil de văzut cu ochiul liber și are și multe alte avantaje precum consumul rezonabil și o reproducere mai precisă a culorilor.

Partea bună e că primele terminale bazate pe acest ecran vor debuta în a doua jumătate a acestui an, deci mă aștept la un LG Optimus Vu 2 cu un astfel de display.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×