Top 10 articole Mobilissimo.ro pe săptămână 20 - 27 mai 2012 - deschiderea primului magazin Samsung, comparații Între HTC One X și Galaxy S III

1.082 ori
<b>Top 10 articole Mobilissimo.ro pe săptămână 20 - 27 mai 2012 - deschiderea primului magazin Samsung, comparații Între HTC One X și Galaxy S III</b>Pot spune că a fost o săptămână relativ calmă când vine vorba de lansări, zvonuri sau scăpări pe web, poate în afară de marele debut al magazinului Samsung din Băneasa Mall, București. Mobilissimo.ro a fost prezent acolo prin redactorul...

Pot spune că a fost o săptămână relativ calmă când vine vorba de lansări, zvonuri sau scăpări pe web, poate în afară de marele debut al magazinului Samsung din Băneasa Mall, București. Mobilissimo.ro a fost prezent acolo prin redactorul Mircea Vasile, iar prezentarea sa de la fața locului și alte știri interesante le vedeți ordonate mai jos, după popularitatea lor.

10) Comparație între tehnologiile din spatele ecranelor: Samsung Galaxy S III vs restul

Pe locul 10 avem un articol al lui Emil Dragota în care este comparat ecranul de pe Samsung Galaxy S III cu Super IPS LCD 2 de pe HTC, sau cu HD IPS True HD de la LG. Samsung pune la bătaie un Super AMOLED Pentile HD de 4.8 inch și în acest articol este detaliat testul făcut de Phone Arena asupra ecranelor de pe Galaxy S III, Samsung Galaxy S II, Galaxy Nexus, Galaxy Note, HTC One X, iPhone 4S și LG Optimus LTE.

9) Lansarea primului magazin Samsung din România și Galaxy I8530 Beam! (Video)

Lansarea primului magazin Samsung din România și Galaxy I8530 Beam! (Video)Debutul primului magazin Samsung din România a fost un prilej excelent pentru socializare și pentru o experiență hands on autohtona cu Galaxy I8530 Beam, cel mai nou telefon cu proiector produs de Samsung. Rețineți și că magazinul proaspăt inaugurat în Băneasa Mall este primul de acest gen din România și din Europa de Est. în acel spațiu puteți testa cele mai noi modele de telefoane, inclusiv Samsung Galaxy S III, atractivă principală în magazinul producătorului asiatic. în articol veți vedea și o experiență hands on cu Galaxy Beam și detalii despre acest telefon.

8) HTC One X vs Samsung Galaxy S III - care este mai ieftin de achiziționat la abonament/ la liber?

HTC One X vs Samsung Galaxy S III - care este mai ieftin de achiziționat la abonament/ la liber?Acest articol a fost publicat chiar ieri, dar s-a bucurat de popularitate și a ajuns pe locul 8 în top 10 din această săptămână. E vorba aici de o comparație cu tabele între ofertele lui HTC One X și Samsung Galaxy S III la diferiți operatori și retaileri. Spre exemplu One X costa 2.529 lei la eMAG.ro, în vreme ce Galaxy S III are prețul de 2.699 lei la același retailer. evoMAG.ro vinde HTC One X la prețul de 2.669 lei, în vreme ce eMag îl are la preț de 2.649 lei. Vodafone îl oferă la 199 de euro cu abonament de 37 de euro pe lună, iar Orange la 239 de euro cu abonament de 36 de euro pe lună.

7) HTC One X vs Galaxy Nexus; Tegra 2.5?

HTC One X vs Galaxy Nexus; Tegra 2.5?Mircea Vasile își împărtășește experiența de utilizare a lui HTC One X, văzută prin ochii unui posesor de Samsung Galaxy Nexus. După cum știți deja HTC One X vine cu un procesor quad core Tegra 3 de 1.5 GHz, în vreme ce Galaxy Nexus pune la bătaie un chipset ȚI OMAP 4460 de 1.2 GHz. Pe hârtie One X pare mai bun decât Galaxy Nexus, dar la utilizarea zilnică și la capitolul software, se pare că telefonul Samsung are câștig de cauză, conform lui Mircea. Aflați argumentele sale și comparație de performanțe în articolul full.

6) (Articol actualizat - aplicația nu mai funcționează) S-Voice și alte “bunătăți” de pe Galaxy S III sunt acum disponibile pentru orice telefon; Descărcați de aici!

(Articol actualizat - aplicația nu mai funcționează) S-Voice și alte “bunătăți” de pe Galaxy S III sunt acum disponibile pentru orice telefon; Descărcați de aici!V-am oferit S-Voice, asistentul virtual de pe Galaxy S III pentru instalare și pe telefoanele voastre. Din păcate aplicația a afișat Network Error după ceva vreme, semn că Samsung a luat măsuri împotriva instalărilor neautorizate. Dacă vă interesează totuși acest soft, aflați că terminalul pe care îl instalați trebuie să fie rootat și apoi aplicația să fie mutată în directorul de sistem cu permisiunile setare RW-R-R. Tutorial mai detaliat găsiți în articol.

5) Pentru o experiență completă, este disponibil acum launcher-ul de pe Galaxy S III; Descărcați de aici!

Pentru o experiență completă, este disponibil acum launcher-ul de pe Galaxy S III; Descărcați de aici!După cum observați în ultima vreme v-am tot oferit funcții/aplicații unice de pe Galaxy S III, fie în varianta lor originală, fie sub formă de alternative. Se pare că multă lume apreciază noile softuri de pe Galaxy S III, dar noi vă arătăm că le puteți obține și pe terminalele voastre. Cum Apple a făcut un selling point din Siri, așa face și Samsung cu aceste funcții, dar noi vă ajutăm să vedeți dincolo de marketing. Aici găsiți un link de download pentru un launcher de pe Galaxy S III!

4) Galaxy S III; Policarbonat nu plastic!

Galaxy S III; Policarbonat nu plastic!și încă un articol din ciclul celor despre Samsung Galaxy S III, de această dată dezbătând designul atât de criticat al noului telefon de la Samsung. Acesta a fost criticat pentru că se părea că ar fi dispus de o carcasă din plastic, dar de fapt e vorba de un capac din spate din policarbonat de bună calitate. Policarbonatul e un material foarte rezistent la temperaturi mari și lovituri, deci o bilă albă pentru Samsung.

3) 10 moduri în care ar putea arăta iPhone 5/ The new iPhone

10 moduri În care ar putea arăta iPhone 5/ The new iPhoneDacă v-ați întrebat vreodată cum va arăta iPhone 5 și ați văzut un concept sau două, ei bine probabil că ați fost uimit de cât de ingenioși pot fi unii designeri. Noi am adunat pentru voi 10 astfel de designuri unice, într-un top 10 în care cu siguranță veți găsi un design pe placul vostru. Cine știe, poate unul dintre aceste concepte va sta la baza lui iPhone 6, dacă iPhone 5 e deja creat. Vouă care va place mai mult?

2) Un utilizator de iOS a vrut să treacă pe Android; Iată ce a ieșit!

Un utilizator de iOS a vrut să treacă pe Android; Iată ce a ieșit!Mircea Vasile ne povestește experienta unui prieten apropiat, care a trecut de la iPhone 4 la un Samsung Galaxy Nexus. Trecerea a fost mai degrabă făcută ca un experiment înainte de achiziționare, decât ca decizie finală. Pentru început prietenul a remarcat că Galaxy Nexus e mult mai mare decât iPhone-ul. Apoi a urmat etapa de obișnuire cu software-ul, acea persoană neavând de-a face cu Android până acum. Decepția a venit sub forma felului în care erau afișate mesajele email pe Android, față de cele de pe iPhone. Nici un client nu s-a ridicat la înălțimea celui de pe iOS, se pare. Aflați finalul aventurii în articolul complet și vedeți și comentarii despre experiență.

1) Cel mai tare player multimedia pentru televizor - stick USB cu Android 4.0

Cel mai tare player multimedia pentru televizor - stick USB cu Android 4.0Pe locul întâi se afla un articol despre un terminal foarte interesant și anume un stick USB cu Android 4.0, care permite conectarea la un tV LED sau LCD prin port HDMI. Acest device dispune și de un port USB, prin care puteți conecta o tastatură sau un mouse. Prețul produsului Allwinner A10 este de 74 de dolari, el are 200 de grame în greutate și 12 mm în grosime. Alte detalii și un link de unde puteți cumpăra produsul aveți în articolul complet al lui Emil Dragota.

A mai trecut încă o săptămână de așteptare a lui Samsung Galaxy S III, care va sosi în sfârșit săptămâna viitoare în magazine și probabil și la noi în teste. între timp am pregătit pentru voi un review la HTC One V și la ASUS PadFone, deci rămâneți pe Mobilissimo.ro pentru cele mai noi știri și recenzii video. Nu uitați să comentați și pe forumul nostru deja foarte populat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×