LG anunţă Vision AI şi Voice AI, funcţii de căutare şi recunoaştere foto/vocală pe bază de AI pentru LG V30s

815 ori
<b>LG anunţă Vision AI şi Voice AI, funcţii de căutare şi recunoaştere foto/vocală pe bază de AI pentru LG V30s</b>Anul acesta pentru târgul de tehnologie MWC din Barcelona cei de la LG au în plan lansarea lui LG V30s, o versiune cu puțin mai diferită a modelului standard. Printre noutățile pe care le va oferi se numără funcțiile Vision AI și Voice AI

În ultima lună au tot apărut informaţii care indicau faptul că LG nu se va prezenta la MWC 2017 cu flagshipul LG G7, ci cu o versiune actualizată de LG V30. Aceea e cunoscută deocamdată drept LG V30s şi ar urma să aibă funcţii AI avansate, care tocmai au fost detaliate de LG. Primele aspecte sunt Vision AI şi Voice AI.

LG Vision AI

Conferinţa LG de la MWC 2018 se va baza de altfel pe inteligența artficială şi modul în care aceasta este integrată pe smartphone. Prima soluţie, Vision AI vrea să facă o cameră de smartphone mai inteligentă, inspirându-se de la Bixby Vision şi Google Lens. Vision AI are rolul de a analiza obiectele din vizorul camerei şi va face recomandări cu privire la modurile de captură. 8 moduri sunt disponibile: Portret, Mâncare, Animal, Peisaj, Oraş, Flori, Apus şi Răsărit.

Această funcţie aminteşte şi de ceea ce oferea camera lui Huawei Mate 10 Pro, pe bază de NPU şi AI, doar că scenariile erau mai complexe acolo. Mai mult decât atât, Vision AI poate analiza şi unghiurile de vizualizare ale unui obiect, culoarea, reflexiile, saturarea şi iluminarea de fundal. Pe lângă rolul la captura foto, AI-ul oferă informaţii legate de shopping, precum cel mai bun preţ al unui produs şi produse similare cu cel scanat. Aduce la pachet şi o opţiune care iluminează automat imaginea în condiţii low light vitrege.

Cealaltă ramură AI din noul proiect LG este Voice AI. LG ar fi lucrat cu echipa Google Assistant pentru a crea 9 comenzi complet noi ce permit realizarea de acţiuni pe telefon prin control vocal. Printre ele se numără realizarea de fotografii panoramice, realizarea de fotografii culinare şi căutarea unor produse de pe lista de cumpărături. LG a promis că noutăţile vor fi prezentate pe "versiunea 2018 a lui LG V30", confirmând deci debutul său la MWC 2018.

Aflăm mai multe în Barcelona pe final de lună.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×