LG V30 primește o variantă de culoare roz; va fi prezentată în cadrul CES 2018

865 ori
<b>LG V30 primește o variantă de culoare roz; va fi prezentată în cadrul CES 2018</b>Ne mai despart câteva zile bune până la startul târgului de tehnologie CES 2018 din Las Vegas dar cumva reușim să aflăm din timp cu ce au de gând să sosească principalele companii tech la fața locului. Printre aceștia se numără și LG care

Producătorii din lumea tech sunt tare nerăbdători să își prezinte noile produse pregătite pentru târgul CES 2018 și mulți chiar decid să ofere de pe acum un preview al device-urilor ce vor fi afișate în Las Vegas. Printre firmele ce procedează astfel se numără și LG care astăzi ridică cortina și ne dezvăluie o nouă nuanță de culoare pentru phablet-ul LG V30, cel care în continuare nu se prea găsește pe plan local.

LG V30

Nuanța pe care o vedeți în imagini atrage serios atenția și în lumina reflectoarelor din Las Vegas va face cu siguranță senzație, servind cumva pe post de promovare a telefonului care deja se află la vânzare de câteva luni. Nu se schimbă nimic sub capotă, astfel că primim același procesor Snapdragon 835, o cameră duală în spate și 4 GB de RAM.

LG V30

Punctul forte este arătosul ecran de 6 inch cu aspect 18:9 și tehnologie P-OLED, display ce ne pune la dispoziție o rezoluție de 2880 x 1440 pixeli. Telefonul mai are certificare IP68 și cumva bifează standardul de rezistență MIL-STD-810G. Mai multe detalii despre phablet și o listă a prețurilor practicate în România găsiți aici!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×