LG BL20 Chocolate, in noi variante de culoare, LG GW300 fotografiat de asemenea

Autor:  | Publicat în:  LG 3.401 ori
<b>LG BL20 Chocolate, in noi variante de culoare, LG GW300 fotografiat de asemenea</b>LG a deschis un nou sediu in Amstelveen, Olanda si a prezentat presei cu aceasta ocazie modelul LG BL20 Chocolate in noi variante de culoare, dar si terminalul GW300, dotat cu tastatura QWERTY. BL20 a fost scapat initial pe web sub numele de BL42, el...

LG a deschis un nou sediu in Amstelveen, Olanda si a prezentat presei cu aceasta ocazie modelul LG BL20 Chocolate in noi variante de culoare, dar si terminalul GW300, dotat cu tastatura QWERTY.

BL20 a fost scapat initial pe web sub numele de BL42, el pastrand lookul si forma initiala a primului model Chocolate, al carui succesor direct si este de altfel. Interesant este faptul ca acest model LG foloseste o varianta non-touch a faimoasei interfate S-Class, in ciuda zvonurilor care indicau prezenta altui UI.

Celalalt terminal prezentat oficial este LG GW300, un handset cu o tastatura full QWERTY, display QVGA, camera de 2 megapixeli, slot pentru carduri microSD si jack audio de 3.5 mm. Lipsa principala a acestui telefon este cea a conectivitatii 3G, dar avand in vedere ca acest model costa doar 100 de euro, ii vom tolera o astfel de lista modesta de specificatii.

LG Gw300

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×