Primele telefoane Microsoft vor fi produse de Sharp; Proiectul Pink in actiune din 2010

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.314 ori
<b>Primele telefoane Microsoft vor fi produse de Sharp; Proiectul Pink in actiune din 2010</b>In mod bizar, cel mai nou zvon din universul Microsoft vine de la un site care se axeaza pe stiri despre produse Apple, astfel ca 9to5Mac a pus pe&nbsp; jar comunitatea pasionatilor de Windows Mobile. Se pare ca "Proiectul Pink" al celor de la Microsoft...

In mod bizar, cel mai nou zvon din universul Microsoft vine de la un site care se axeaza pe stiri despre produse Apple, astfel ca 9to5Mac a pus pe  jar comunitatea pasionatilor de Windows Mobile. Se pare ca "Proiectul Pink" al celor de la Microsoft este real si va avea ca rezultat 2 smartphone-uri, puse in vanzare in 2010.

Sursa anonima a celor de la 9to5Mac afirma ca Microsoft isi va lansa terminalele cel mai probabil la CES 2010. Compania din Redmond se va folosi de achizitia firmei Danger pentru a realiza aceste produse, in vreme ce hardware-ul va fi produs de partenerul Sharp, cunoscut pentru faptul ca fabrica faimoasele Sidekick-uri.

Ca si in cazul brandului Garmin-Asus, noile smartphone-uri vor purta inscriptia Microsoft-Sharp, iar aceasta mutare a celor de la Microsoft poate fi considerata o urmare a faptului ca HTC, Motorola si chiar si LG tind sa foloseasca mai degraba Android pe telefoanele lor noi. Numele de cod ale primelor handseturi Microsoft sunt "Turtle" si "Pure", modelele fiind slidere, dintre care unul ar putea fi lansat de Verizon, eventual cu Windows Mobile 7 la bord.

Ce spuneti? Zvon sau realitate?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×