LG brevetează un hibrid telefon-tabletă, care se poate îndoi în secţiune verticală

1.071 ori
<b>LG brevetează un hibrid telefon-tabletă, care se poate îndoi în secţiune verticală</b>Nu există zi să nu aflăm despre un nou brevet ce implică un smartphone flexibil, de această dată sud-coreenii de la LG Electronics fiind inventatorii produsului. Vedem aici o abordare ceva mai diferită față de cele adoptate de către ceilalți producători

Continuă seria de brevete legate de telefoane sau tablete care se pot îndoi, curba sau flexa, azi cu documente de la LG apărând pe web. Sud coreenii au brevetat un hibrid între telefon şi tabletă, care se poate îndoi pe verticală.

Brevet smartphone flexibil LG

El se deschide ca o carte şi formatul acesta m-a dus imediat cu gândul la bătrâna "tabletă" Sony Tablet P, care nu prea a avut succes. Ceea ce vedem aici pare a fi un terminal cu ecran tactil în faţă, dar şi un ecran în spate, în vreme ce porţiunea din mijloc, care se îndoaie poate fi folosită ca bară de notificări sau sistem de control al playbackului media.

Brevet smartphone pliabil LG

În spate, lângă ecranul secundar găsim camera, blitzul, scannerul de amprente şi butonul Power cu amplasarea specifică LG. De remarcat că acest terminal poate fi folosit şi în mod "tent", consacrat de ASUS şi Lenovo în ultimii ani. Nu avem încă detalii despre concretizarea acestui brevet într-un produs real, dar măcar un prototip am putea vedea la MWC sau la IFA.

Brevet smartphone pliabil LG

Brevet smartphone pliabil LG

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×