LG dezvăluie detalii despre funcția Always-on-Display de pe LG V30; skin-ul custom UX 6.0+ va debuta pe acest phablet

1.083 ori
<b>LG dezvăluie detalii despre funcția Always-on-Display de pe LG V30; skin-ul custom UX 6.0+ va debuta pe acest phablet</b>În ultimele săptămâni cei de la LG ne-au oferit detalii oficiale despre phablet-ul LG V30, telefon ce se lansează pe data de 31 august în Berlin. Am aflat că terminalul va opta pentru un display acoperit de sticlă curbată 2.5D, iar astăzi este

Ultimele săptămâni ne-au adus și confirmări la nivel oficial referitoare la unele dintre funcțiile lui LG V30, situații în care am aflat că panoul frontal va fi acoperit de sticlă 2.5D și că vom avea parte de o cameră duală cu deschidere inedită în lumea smartphone, de F/1.6. Acum sud-coreenii țin să ne dezvăluie și ceva informații despre skin-ul custom pe care phablet-ul îl va aduce, adică UX 6.0+.

LG V30

Aflăm că nu vom avea un ecran secundar pe acest terminal, dar în schimbul său se va oferi tehnologia Always On care nu va afișa doar ceasul, ci și alte elemente precum acces Quick Tools, Music Player sau o fotografie personală. Există în software și o funcție numită "Floating Bar" care la prima vedere pare a fi un soi de Edge Screen de la Samsung - un buton plasat lateral care odată apăsat va oferi acces la o serie de comenzi rapide.

LG V30

Floating Bar va putea fi accesat și printr-un gest swipe din partea dreaptă a display-ului, dar nu ar fi exclus ca utilizatorii să aibă parte și de alte modalități de activare a funcției. Vă amintim că LG V30 este așteptat cu display QHD+ OLED de 6 inch, 6 GB RAM și procesor Qualcomm Snapdragon 835!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×