LG Electronics confirmă dezvoltarea unui nou smartphone Nexus

Autor:  | Publicat în:  LG 1.253 ori
<b>LG Electronics confirmă dezvoltarea unui nou smartphone Nexus</b>După cum bine știți, de-a lungul anilor printre terminalele Nexus aduse de către Google pe piață, s-au numărat și modele produse de către LG Electronics. Astfel, după modele ca și Nexus 4, respectiv Nexus 5, sud-coreenii se pregătesc de...

După cum bine știți, de-a lungul anilor printre terminalele Nexus aduse de către Google pe piață, s-au numărat și modele produse de către LG Electronics. Astfel, după modele ca și Nexus 4, respectiv Nexus 5, sud-coreenii se pregătesc de lansarea unui nou device din această gamă cât de curând.

Informația potrivit căreia LG a confirma deja faptul că lucrează la un nou Nexus, vine din partea unor surse citate de către AndroidPIT. Aceștia sugerează că design-ul noului LG Nexus nu va fi bazat pe LG G4, ci mai degrabă pe un prototip încă nelansat. Deși nu sunt oferite informații în acest sens, ne-am putea aștepta ca LG Electronics să dezvolte un succesor pentru Nexus 5.

Așa cum am aflat anterior, și Huawei s-ar putea afla pe lista de parteneri Google în ceea ce privește gama de terminale Nexus, chinezii lucrând la un phablet cu senzor foto dual.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×