LG Electronics confirmă dezvoltarea unui nou smartphone Nexus

1.329 ori
<b>LG Electronics confirmă dezvoltarea unui nou smartphone Nexus</b>După cum bine știți, de-a lungul anilor printre terminalele Nexus aduse de către Google pe piață, s-au numărat și modele produse de către LG Electronics. Astfel, după modele ca și Nexus 4, respectiv Nexus 5, sud-coreenii se pregătesc de...

După cum bine știți, de-a lungul anilor printre terminalele Nexus aduse de către Google pe piață, s-au numărat și modele produse de către LG Electronics. Astfel, după modele ca și Nexus 4, respectiv Nexus 5, sud-coreenii se pregătesc de lansarea unui nou device din această gamă cât de curând.

Informația potrivit căreia LG a confirma deja faptul că lucrează la un nou Nexus, vine din partea unor surse citate de către AndroidPIT. Aceștia sugerează că design-ul noului LG Nexus nu va fi bazat pe LG G4, ci mai degrabă pe un prototip încă nelansat. Deși nu sunt oferite informații în acest sens, ne-am putea aștepta ca LG Electronics să dezvolte un succesor pentru Nexus 5.

Așa cum am aflat anterior, și Huawei s-ar putea afla pe lista de parteneri Google în ceea ce privește gama de terminale Nexus, chinezii lucrând la un phablet cu senzor foto dual.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×