Uber, încă o problemă! Google ar plănui un serviciu gratuit de taximetrie folosind maşinile sale autonome

Autor:  | Publicat în:  Google 823 ori
<b>Uber, încă o problemă! Google ar plănui un serviciu gratuit de taximetrie folosind maşinile sale autonome</b>De parcă Uber nu avea destule probleme &icirc;n Franţa şi &icirc;n alte ţări &icirc;n care activează... Acum apar şi veşti că Google ar pregăti propriul serviciu de taximetrie, acesta fiind de fapt motivul pentru care au fost inventate acele...

De parcă Uber nu avea destule probleme în Franţa şi în alte ţări în care activează... Acum apar şi veşti că Google ar pregăti propriul serviciu de taximetrie, acesta fiind de fapt motivul pentru care au fost inventate acele maşinuţe autonome.

Surse din lumea investitorilor conectaţi la segmentul IT, precum Steve Jurvetson de la Draper Fisher Jurvetson par convinse că Google se îndreaptă spre lansarea unui serviciu gratuit de taximetrie. Cumva acesta va fi finanţat de reclame şi în prima fază el va fi exact ca Uber, folosind şoferi reali, în carne şi oase. Apoi se va migra treptat spre maşinile autonome şi pe cât posibile electrice.

Totul se bazează pe aplicaţia şi serviciul "Free Ride", aflate doar în faza de proiect acum. Încă există dezbateri în interiorul Google dacă acest proiect va fi pus în aplicare sau nu. Automobilele autonome ale firmei din Mountain View sunt cunoscute pentru precizia şofatului lor, înregistrând puţine incidente în ultimii ani, nici unul din vina lor.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×