Copy/paste suportat acum pe iPhone... neoficial

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.062 ori
<b>Copy/paste suportat acum pe iPhone... neoficial</b>De vreme ce Apple refuza sa implementeze un clipboard si functia copy/paste pe iPhone, hackerii si creatorii de aplicatii third party se ocupa de aceasta functie, lansand-o neoficial. Majoritatea initiativelor de acest gen au fost pana acum inutile, desi...

De vreme ce Apple refuza sa implementeze un clipboard si functia copy/paste pe iPhone, hackerii si creatorii de aplicatii third party se ocupa de aceasta functie, lansand-o neoficial.

Majoritatea initiativelor de acest gen au fost pana acum inutile, desi bine intentionate, deoarece programele care suportau copy paste erau doar cele third party, in vreme ce softurile native Apple nu permiteau folosirea acestei functii. Clippy este o noua idee, un "accesoriu" al tastaturii virtuale de pe iPhone, care implementeaza pentru prima oara in mod real "copy/paste".

Retineti totusi ca noua aplicatie functioneaza pe iPhone-uri deblocate cu metoda jailbreak, deci nici vorba de descarcarea sa prin Apple App Store. Clippy este inca in faza de dezvoltare, deci mai are buguri de corectat, totusi posesorii de iPhone-uri deblocate il pot testa acum prin intermediul Cydia.

Sursa: Engadgetmobile.com

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×