Traficantul de iPhone-uri: povestea omului care a trecut peste graniță aproape 100 de iPhone-uri lipite de corp

1.710 ori
<b>Traficantul de iPhone-uri: povestea omului care a trecut peste graniță aproape 100 de iPhone-uri lipite de corp</b>Un bărbat a fost arestat la granița Chinei pentru că încerca să transporte fraudulos zeci de telefoane Apple, avându-le lipite de corp. E vorba despre 94 de iPhone-uri, pe care le vedeți alipite de corpul traficantului în imaginile de mai jos....

Un bărbat a fost arestat la granița Chinei pentru că încerca să transporte fraudulos zeci de telefoane Apple, avându-le lipite de corp. E vorba despre 94 de iPhone-uri, pe care le vedeți alipite de corpul traficantului în imaginile de mai jos.

Astfel de povești sunt de obicei asociate cu transportul de bani sau droguri, dar nu și telefoane mobile. Telefoanele erau lipite cu grijă lângă șolduri, la piept, în zona inghinală, pe coapse și pe gambe, probabil crescând greutatea bărbatului cu câteva kilograme bune. E vorba despre modele iPhone 6 și iPhone 6 Plus, cele mai căutate de altfel la ora actuală.

Traficantul de iPhone-uri: povestea omului care a trecut peste graniță aproape 100 de iPhone-uri lipite de corp

Probabil va întrebati de ce a ales acest bărbat traficarea lor în loc să găsească handseturi la nivel local. Aparent e vorba despre modele furate, iar grănicerii afirmă că tactica de a lipi de corp produse de contrabandă e destul de răspândită în Asia. în cazul celui prins în ultimele ore, el a părut suspect pentru că mergea ciudat, avea încheieturile rigide și mușchii tensionați.

Bănuiesc că practic viața sa era gata dacă se împiedică și cădea... valoarea pagubelor fiind de zeci de mii de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×