LG G Pad 8.3 unboxing: format inedit, design solid, funcții de LG G2 (Video)

2.235 ori
<b>LG G Pad 8.3 unboxing: format inedit, design solid, funcții de LG G2 (Video)</b>LG G Pad 8.3 este extensia logică a lui LG G2, sub forma unei tablete cu ecran de 8.3 inch. Acest terminal a fost primit de noi în teste de la eMAG.ro, care vinde produsul la prețul de 1.449 lei, pe alb sau negru. &nbsp; Tableta a fost anunțată în...

LG G Pad 8.3 este extensia logică a lui LG G2, sub forma unei tablete cu ecran de 8.3 inch. Acest terminal a fost primit de noi în teste de la eMAG.ro, care vinde produsul la prețul de 1.449 lei, pe alb sau negru.

Tableta a fost anunțată în luna septembrie și lansată în octombrie, fiind un rival pentru Nexus 7 2013 și iPad Mini Retina. Terminalul da senzația unui LG G2 mai mare și are următoarele dimensiuni: grosime de 8.3 mm și greutate de 338 grame. Dotările sale includ un display de 8.3 inch, cu rezoluție de 1920 x 1200 pixeli, iar acest ecran funcționează și dacă aveți mănuși.

LG G Pad 8.3 unboxing

LG G Pad 8.3 integrează difuzoare stereo, un procesor quad core Snapdragon 600 de 1.7 GHz și adoptă o carcasă metalică în zona din spate și cu zone din plastic, după cum vedeți și în unboxing. LG G Pad 8.3 rulează Android 4.2.2, folosește un GPU Adreno 320, 2 GB RAM, o cameră de 5 MP în spate și o cameră frontală de 1.3 MP.

Avem la dispoziție 16 GB memorie internă, un slot microSD, iar pe partea de conectivitate tableta suporta Miracast, Bluetooth, WiFi și include și un GPS. Bateria lui LG G Pad 8.3 este o unitate de 4600 mAh, iar tableta vine și cu infraroșu și câteva dintre funcțiile și aplicațiile lui LG G2, precum Q Slide sau Q Pair. Puteți afla prețul actualizat al tabletei de pe eMAG.ro.

Revenim cu detalii si un review complet în câteva zile. [FORUM]

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×