Prima captură foto cu camera lui Sony Honami apare pe web

1.037 ori
<b>Prima captură foto cu camera lui Sony Honami apare pe web</b>Sony Honami, celebrul cameraphone Sony de 20 de megapixeli a mai ajuns pe web până acum sub formă de imagini cu terminalul, dar iată că astăzi vedem și o captură realizată cu camera sa. Aceasta confirmă&nbsp;camera de 20 de megapixeli a...

Sony Honami, celebrul cameraphone Sony de 20 de megapixeli a mai ajuns pe web până acum sub formă de imagini cu terminalul, dar iată că astăzi vedem și o captură realizată cu camera sa. Aceasta confirmă camera de 20 de megapixeli a handsetului, iar mai multe detalii aflați mai jos.

Detaliile fotografiei indică o rezoluție de 3936 x 5248 pixeli, confirmat zvonurile legate de cameră de 20 MP. Aflăm și că deschiderea camerei va fi de F/2.0 și cu aceste dotări e clar că Sony vrea măcar să aibă un rival pentru Galaxy S4 Zoom. Restul dotărilor impresionează: procesor Snapdragon 800, 2 GB RAM, display Full HD de 5 inch și o baterie de 3000 mAh.

Sony Honami camera sample

încă nu e clar dacă vom avea o cameră de 8 megapixeli în zona frontală, așa cum se zvonea la un moment dat. Sony va lansa noul handset pe 4 septembrie, în cadrul IFA 2013 și sunt sigur că toți fanii Sony și fanii seriei Cybershot se așteaptă la ceva deosebit aici. Va reuși Sony să livreze?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×