Prima captură foto cu camera lui Sony Honami apare pe web

Autor:  | Publicat în:  Sony 926 ori
<b>Prima captură foto cu camera lui Sony Honami apare pe web</b>Sony Honami, celebrul cameraphone Sony de 20 de megapixeli a mai ajuns pe web până acum sub formă de imagini cu terminalul, dar iată că astăzi vedem și o captură realizată cu camera sa. Aceasta confirmă&nbsp;camera de 20 de megapixeli a...

Sony Honami, celebrul cameraphone Sony de 20 de megapixeli a mai ajuns pe web până acum sub formă de imagini cu terminalul, dar iată că astăzi vedem și o captură realizată cu camera sa. Aceasta confirmă camera de 20 de megapixeli a handsetului, iar mai multe detalii aflați mai jos.

Detaliile fotografiei indică o rezoluție de 3936 x 5248 pixeli, confirmat zvonurile legate de cameră de 20 MP. Aflăm și că deschiderea camerei va fi de F/2.0 și cu aceste dotări e clar că Sony vrea măcar să aibă un rival pentru Galaxy S4 Zoom. Restul dotărilor impresionează: procesor Snapdragon 800, 2 GB RAM, display Full HD de 5 inch și o baterie de 3000 mAh.

Sony Honami camera sample

încă nu e clar dacă vom avea o cameră de 8 megapixeli în zona frontală, așa cum se zvonea la un moment dat. Sony va lansa noul handset pe 4 septembrie, în cadrul IFA 2013 și sunt sigur că toți fanii Sony și fanii seriei Cybershot se așteaptă la ceva deosebit aici. Va reuși Sony să livreze?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×