LG G3 contribuie decisiv la creșterea vânzărilor LG pe trimestrul 3; Profiturile s-au dublat În această perioadă

901 ori
<b>LG G3 contribuie decisiv la creșterea vânzărilor LG pe trimestrul 3; Profiturile s-au dublat În această perioadă</b>și la ultimele rezultate financiare ale celor de la LG, telefonul LG G3 a fost creditat drept motivul pentru care cifrele au arătat bine. Astăzi, flagshipului i se atribuie dublarea profitului înregistrată de sud coreeni în trimestrul 3 al acestui...

și la ultimele rezultate financiare ale celor de la LG, telefonul LG G3 a fost creditat drept motivul pentru care cifrele au arătat bine. Astăzi, flagshipului i se atribuie dublarea profitului înregistrată de sud coreeni în trimestrul 3 al acestui an.

LG are o strategie duală, de a oferi modele premium din Seria G și cele mai ieftine din Seria L. Compania asiatică a dezvăluit în această săptămână faptul că în trimestrul 3 vânzările de smartphone-uri au crescut cu 39%, ajungând la 16.8 milioane de unități, iar profitul operațional e mai mult decât dublu acum, ajungând la 440 de milioane de dolari. Rezultatele au depășit așteptările analiștilor, iar LG a declarat că are predicții pozitive și pentru trimestrul 4.

Samsung își va anunța propriile rezultate pe ultimele 3 luni mâine, deci vom putea pune în balanță performanțele celor două companii. Cu toate acestea creatorul lui Note 4 și Galaxy S5 oferise deja investitorilor o prognoza negativă legata de scăderea prețului mediu de vânzare a telefoanelor sale. Ce le lipsește celor de la LG pentru o lovitură de grație la adresa rivalilor? Dacă mă întrebați pe mine 2 elemente: un super phablet cu un stylus nemaivăzut și o tabletă high end cel puțin la fel de bună ca Nexus 9.

LG G3 e la ofertă pe eMAG, prețul actual îl puteți afla de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×