LG G3 pe alb și negru: fotografie de colecție Înainte de lansare

1.556 ori
<b>LG G3 pe alb și negru: fotografie de colecție Înainte de lansare</b>Mai sunt 16 zile până la marele debut al lui LG G3 și acest weekend ne aduce noi imagini cu terminalul, pe alb și negru. Vedem efectul brushed al carcasei sale, care se zvonește că ar imita metalul, dar ar fi de fapt plastic. &nbsp; Nici nu știu ce...

Mai sunt 16 zile până la marele debut al lui LG G3 și acest weekend ne aduce noi imagini cu terminalul, pe alb și negru. Vedem efectul brushed al carcasei sale, care se zvonește că ar imita metalul, dar ar fi de fapt plastic.

Nici nu știu ce scapă mai des pe Internet în aceste zile, LG G3 sau iPhone 6, ambele onorându-ne cu prezența de numeroase ori în ultima vreme. Odată cu aceste imagini sursa lor confirmă ecranul de 5.5 inch, iar în comparație cu LG Isai FL, proaspăt lansat în Japonia, acest smartphone va fi mai scurt, mai îngust și mai subțire. Aparent capacul spate poate fi înlăturat, lucru la care ne așteptam, de vreme ce am văzut imagini cu bateria scoasă a lui G3.

Presupun că acel model de deasupra celor două telefoane este un LG G3 auriu, care cumva a meritat mai multă secretomanie decât variantele albe și negre. Tot acel luciu al variantei aurii ne face să credem că măcar unul dintre temrinalele LG G3 va avea o carcasă metalică destul de glossy. Voi ce credeți?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×