LG G4 va primi actualizarea la Android 6.0 Marshmallow de săptămâna viitoare

932 ori
<b>LG G4 va primi actualizarea la Android 6.0 Marshmallow de săptămâna viitoare</b>Am aflat imediat după lansarea noilor modele Nexus că Android 6.0 Marshmallow va ajunge pe HTC One M8 şi M9 p&acirc;nă la final de an, iar flagshipurile LG au avut şi ele promisiunea că vor primi &icirc;n cur&acirc;nd actualizarea. Azi aflăm şi...

Am aflat imediat după lansarea noilor modele Nexus că Android 6.0 Marshmallow va ajunge pe HTC One M8 şi M9 până la final de an, iar flagshipurile LG au avut şi ele promisiunea că vor primi în curând actualizarea. Azi aflăm şi că LG G4 va primi actualizarea la Android 6.0 de săptămâna viitoare.

Vestea a venit prin intermediul unui comunicat de presă şi se pare că Polonia va avea parte de premieră acestei actualizări, urmând apoi şi alte pieţe din Europa, Asia şi Americi. Evident, asocierea cu operatorii va face că perioada de lansare să varieze in anumite regiuni. De vreme ce LG a colaborat cu Google pentru modelul Nexus 5X era de aşteptat să aibă prioritate la actualizarea la Android 6.0.

În ciuda anunturilor făcute de companii că Sony, Motorola sau HTC, nici una nu a oferit un deadline atât de precis şi rapid precum săptămâna viitoare. Android 6.0 va aduce pe LG G4 modul Doze, care va închide procesele din fundal când handsetul nu e folosit, permisiuni simplificate pentru aplicaţii şi modificări ale modului Silent/Do Not Disturb. Vor exista si Chrome Custom Tabs si o evolutie a lui Google Now.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×