Karbon Sparkle V este unul dintre primele terminale Android One ce primește actualizarea la versiunea 6.0 Marshmallow

1.028 ori
<b>Karbon Sparkle V este unul dintre primele terminale Android One ce primește actualizarea la versiunea 6.0 Marshmallow</b>Unul dintre smartphone-urile cu Android One pe care le-am testat aici la Mobilissimo, este și Karbonn Sparkle V, device de tip entry-level ce ne-a impresionat plăcut prin raportul performanțe-preț. Dacă la vremea recenziei, acest model rula KitKat,...

Unul dintre smartphone-urile cu Android One pe care le-am testat aici la Mobilissimo, este și Karbonn Sparkle V, device de tip entry-level ce ne-a impresionat plăcut prin raportul performanțe-preț. Dacă la vremea recenziei, acest model rula KitKat, iată că de astăzi înainte, utilizatorii pot face actualizarea la Android 6.0 Marshmallow. 

Această informație ne este dezvăluită de către un cititor, și anume Gavriluță Sergiu, căruia îi mulțumim pe această cale. Potrivit informațiilor primite, se pare că toată operațiunea de update a durat aproximativ 20 minute, iar ca prime impresii, telefonul se mișcă mai bine decât în versiunea cu Lollipop la bord.

La nivel de specificații, Karbonn Sparkle V ne oferă un display de 4.5 inch, 1 GB memorie RAM, 4 GB spațiu intern de stocare și suport pentru carduri microSD de până la 32 GB. Telefonul de față beneficiază zilele acestea de un preț special la eMAG.ro, magazin ce îl vinde pentru suma de doar 359 lei.

Acest lucru ne demonstrează iată, că nu avem nevoie neapărată de un terminal flagship pentru a beneficia de cea mai recentă versiune Android.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×