LG Innotek prezintă un modul foto all-in-one cu scanner de iris; acesta ar putea sosi pe LG G6

836 ori
<b>LG Innotek prezintă un modul foto all-in-one cu scanner de iris; acesta ar putea sosi pe LG G6</b>Recent, în cadrul târgului de tehnologie Korea Electronics ce a avut loc în Seoul, sud-coreenii de la LG Innotek au prezentat oficial un modul foto de tip all-in-one ce include într-o singură componentă atât senzorul foto pentru captura selfie, cât și

În cadrul târgului de tehnologie Korea Electronics ce a avut loc în Seoul, sud-coreenii de la LG Innotek au prezentat oficial un modul foto all-in-one ce aduce și tehnologia de scanare a irisului la pachet. Din câtea aflăm, acest modul ce poate fi integrat la bordul smartphone-urilor include într-o singură componentă atât senzorul pentru fotografierea selfe, cât și senzorul responsabil cu scanarea irisului (un filtru fiind inclus în ecuație aici).

LG Innotek

Comparativ cu un modul dual de acest tip (reprezentat în partea din stânga a imaginii de mai sus), noul model de tip all-in-one își reduce volumul de la 0.47 cm3 la 0.36 cm3. Tehnologia de scanare a irisului va fi utilizată atât pentru autentificarea pe device, dar și pentru realizarea de plăți într-o manieră mai sigură, și este vehiculat faptul că un asemenea modul all-in-one va fi prezent pe flagship-l LG G6.

Acesta din urmă este așteptat la Mobile World Congress 2017, târg tech ce are loc în perioada 27 februarie - 2 martie în Barcelona. Ne așteptăm ca telefonul să renunțe la conceptul de modularitate, și să ne aducă la pachet procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 830, 6 GB memorie RAM și un display cu rezoluție Quad HD.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×