Huawei Honor 6X e vulnerabil la îndoire, primeşte bile negre de la JerryRigEverything după un bendtest în faţa camerei (Video)

1.156 ori
<b>Huawei Honor 6X e vulnerabil la îndoire, primeşte bile negre de la JerryRigEverything după un bendtest în faţa camerei (Video)</b>Nu toate smartphone-urile complet metalice sunt și rezistente din start, iar un terminal ce demonstrează acest lucru este chiar Huawei Honor 6x. Grație unui test de îndoire marca JerryRigEverything descoperim că telefonul de față nu se descurcă deloc

Huawei Honor 6X a fost apreciat la debut drept un telefon low mid-range accesibil, costând 250 de dolari şi oferind dotări bunicele. Au fost făcute totuşi compromisuri pentru a obţine acest preţ şi ele includ şi lipsa unei structuri interne mai solide. Acest lucru e confirmat de către JerryRigEveryThing, care a realizat obişnuitele sale teste de rezistenţă pe acest model.

Terminalul nu s-a dovedit deloc rezistent la îndoire, ajungând pe "raftul ruşinii", unde se află şi Nexus 6P dacă îmi amintesc bine. Aflăm şi că telefonul nu vine cu protecţie Gorilla Glass, ecranul fiind uşor de zgâriat şi la nivelul 4 cu acele vârfuri metalice ascuţite, acolo unde un smartphone modern se zgârie la nivel 6. Partea bună e că ecranul LCD îşi revine rapid după ce e expus la flacăra unei brichete.

Partea proastă e că acest handset e destul de uşor de îndoit şi ecranul se sparge când JerryRig face acest lucru. Scannerul de amprente nu mai poate fi folosit după ce e zgâriat, dar totuşi îndoirea rămâne cea mai mare vulnerabilitate aici. Nu există un mecanism bun de ataşare a capacului spate la scheletul acestui smartphone şi întregul sasiu e "legat" cu lipici şi acele capace din plastic.

Fractura survine în zona butonului Power, cum am mai văzut şi pe modele mai fragile. A se remarca faptul că JerryRig nu face un efort deosebit pentru a îndoi acest telefon, iar ecranul crapă imediat. Recomandăm o husă solidă pentru cumparatorii acestui model. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×