LG G8X apare pe net deja, înainte de posibilul debut de la IFA 2019; Iată ce e diferit faţă de LG G8

893 ori
<b>LG G8X apare pe net deja, înainte de posibilul debut de la IFA 2019; Iată ce e diferit faţă de LG G8</b>Am văzut recent LG certificând câteva nume de telefoane flagship, atât din seria G, cât şi din seria V, iar acum un inedit LG G8X îşi face apariţia online. Apare sub formă de randări detaliate de la @OnLeaks şi Pricebaba şi ar urma să debuteze la IFA 2019

Am văzut recent LG certificând câteva nume de telefoane flagship, atât din seria G, cât şi din seria V, iar acum un inedit LG G8X îşi face apariţia online. Apare sub formă de randări detaliate de la @OnLeaks şi Pricebaba şi ar urma să debuteze la IFA 2019.

Acesta ar fi un fel de succesor pentru LG G8 ThinQ, prezentat la MWC 2019. Păstrează camera duală orientată orizontal (sunt şi versiuni de LG G8 cu cameră triplă, ştiu), dar şi corpul din sticlă şi metal. A se remarca totuşi bretonul picătură pentru camera selfie şi nu cel lat de pe LG G8. Mulţumită sursei avem şi dimensiunile acestui terminal şi anume 159.3 x 75.8 x 8.5 mm.

Cititorul de amprente din spatele lui LG G8 a dispărut pe LG G8X, aşa că probabil va fi integrat în ecran. OnLeaks afirmă şi că nu vom avea loc pentru un mecanism de deblocare facială stil Face ID în acel breton mignon din faţă. Butonul Power se află în dreapta, în vreme ce în stânga găsim butoanele de volum, plus încă un buton dedicat lui Google Assistant.

LG G8X

Jack-ul audio a scăpat trendului aplicat de Samsung pe Note 10 de exemplu şi avem şi difuzor sus, semn că LG nu a trecut la mecanismul pe bază de vibraţii de pe LG G8. Aşteptăm un CPU Snapdragon 855 să 855+ la interior, rezoluţie Quad HD şi 8 sau 12 GB RAM. Cât despre camera duală din spate, ar include o cameră standard şi una cu obiectiv wide angle, eventual într-un combo de 12 MP + 16 MP.

Aflăm mai multe detalii la IFA 2019 la început de septembrie 2019.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×