LG GM750, primul smartphone Windows Mobile 6.5 pe piata din Romania

2.821 ori
<b>LG GM750, primul smartphone Windows Mobile 6.5 pe piata din Romania</b>LG Electronics a anuntat lansarea pe piata romaneasca in premiera a unui telefon Windows Mobile 6.5 si anume modelul GM750. Terminalul este primul dintr-o serie de 13 smartphone-uri WM 6.5, pe care LG a promis ca le va lansa in acest an. &nbsp; &nbsp; LG...

LG Electronics a anuntat lansarea pe piata romaneasca in premiera a unui telefon Windows Mobile 6.5 si anume modelul GM750. Terminalul este primul dintr-o serie de 13 smartphone-uri WM 6.5, pe care LG a promis ca le va lansa in acest an.

LG GM750 vine cu faimoasa interfata intuitiva LG S-Class, plus un browser care permite navigarea rapida pe Internet, folosind o conexiune oferita de Vodafone sau prin WiFi. Handsetul foloseste un ecran tactil cu diagonala de 3 inchi si suporta aplicatii utile precum ActiveSync Microsoft Exchange.

LG GM750

Interfata lui Windows Mobile 6.5 suporta un grad ridicat de personalizare, astfel ca fiecare telefon va purta amprenta stilului utilizatorului sau. GM750 vine si cu o camera de 5 megapixeli, plus suport pentru serviciul Windows Marketplace, backup si transfer de continuturi prin serviciul My Phone. Printre specificatiile acestui smartphone se mai afla un slot pentru carduri microSD de pana la 32GB, Bluetooth 2.1 cu A2DP, GPS si un procesor Qualcomm MSM7201A de 528 MHz.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×