Samsung înregistrează trademark-ul "Galaxy Note 9" asociat phablet-ului din toamnă

907 ori
<b>Samsung înregistrează trademark-ul "Galaxy Note 9" asociat phablet-ului din toamnă</b>Descoperim astăzi faptul că cei de la Samsung au înregistrat trademark-ul pentru denumirea Galaxy Note 9, acesta fiind numele pe are phablet-ul din toamnă al sud-coreenilor îl va purta. Nu există extra detalii despre această aplicație de trademark

Deși era clar că următorul phablet din seria Note a celor de la Samsung se va numi Galaxy Note 9, iată că astăzi vine și confirmarea acestui detaliu ca urmare a unui trademark obținut în Columbia. Aici apare clar denumirea Galaxy Note 9 pe care sud-corenii o vor folosi în toamnă pentru noul phablet așteptat cu upgrade-uri interesante, printre acestea urmând a se afla și procesorul Snapdragon 845.

Note 9

Această aplicația de trademark nu dezvăluie prea multe informații, astfel că pentru moment ne mulțumim cu cele câteva speculații ajunse în mediul online. Știm astfel că terminalul va opta pentru un ecran de 6.3 inch cu aspect 18.5:9, pentru 6 sau chiar 8 GB RAM și pentru un scanner de amprente reamplasat sub camera duală din spate.

Camera duală ar putea fi identică celei de pe Galaxy S9 și în materie de look nu așteptăm nici în cazul de față actualizări majore, ci doar mici modificări prin care design-ul va fi perfecționat să spunem. Preconizez că începutul lunii iunie ne va aduce și primele leak-uri sub formă de randări și fotografii hands-on, asta dacă lansarea urmează a avea loc în august.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×