Spy Shop Black Friday 2017

LG isi anunta planurile de viitor: telefonul Prada III, un rival pentru iPhone si multe altele

Autor:  | Publicat în:  LG 1.882 ori
<b>LG isi anunta planurile de viitor: telefonul Prada III, un rival pentru iPhone si multe altele</b>LG a crescut vizibil in segmentul producatorilor de telefoane mobile in ultimii ani, profitand poate de problemele celor de la Motorola si de pierderile suferite de Sony Ericsson in 2008. Astfel, LG a devenit cel de-al treilea producator de telefoane...

LG a crescut vizibil in segmentul producatorilor de telefoane mobile in ultimii ani, profitand poate de problemele celor de la Motorola si de pierderile suferite de Sony Ericsson in 2008. Astfel, LG a devenit cel de-al treilea producator de telefoane mobile din lume si planuieste acum sa ocupe locul 2 pana in 2012.

Dintr-un interviu al Yonhap New Agency cu Ahn Seung-kwon, presidentele segmentului mobil LG, aflam si ca in ultimul trimestru fiscal al acestui an compania va lansa un nou telefon din seria Black Label. Acesta va rivaliza cu iPhone, iar intre timp aflam ca LG planuieste inca un telefon Prada, cel de-al treilea, care va intregi seria de handseturi elegante.

In plus, compania doreste sa creeze propriul brand premium, dupa modelul Lexus, divizia de lux a Toyota, sau Vertu, a celor de la Nokia. Toate aceste planuri ambitioase sunt menite sa duca LG pe locul 2 in topul producatorilor de telefoane mobile, dar va fi foarte greu ca Samsung sa fie detronat.

Cat despre pierderea locului 3, aceasta pare imposibila, de vreme ce Moto si Sony Ericsson nu au mai lansat un hit de ceva vreme.

[Via: Boygeniusreport.com]

▶▶▶ Bluboo S8 Black la 975 lei ◀◀◀
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×