HighScreen PP5420, un telefon Android pentru Rusia

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.166 ori
<b>HighScreen PP5420, un telefon Android pentru Rusia</b>De vreme ce sistemul de operare Android este disponibil gratuit pentru oricine, o companie necunoscuta din Rusia a avut ocazia sa creeze propriul handset bazat pe acest OS. HighScreen PP5420 este un terminal cu un nume deloc inspirat, creat de catre cei...

De vreme ce sistemul de operare Android este disponibil gratuit pentru oricine, o companie necunoscuta din Rusia a avut ocazia sa creeze propriul handset bazat pe acest OS. HighScreen PP5420 este un terminal cu un nume deloc inspirat, creat de catre cei de la Vobis Computer si urmand a fi lansat in Rusia saptamana viitoare.

Handsetul seamana cu deja cunoscutul Mobinova Ice, doar ca Windows Mobile 6.1 a fost inlocuit cu Android 1.5. Aflam si ca terminalul vine cu un display secundar/navpad care aminteste foarte mult de Samsung Soul, iar lista sa de specificatii include si o camera de 3 megapixeli cu autofocus, 256 MB ROM si 128 MB RAM.

Highscreen PP4520 vine cu un procesor Qualcomm MSM7201ATM de 528 MHz, Google Android OS 1.5, un display TFT LCD touchcscreen WQVGA de 3 inchi, slot pentru carduri microSD, WiFi, GPS, Bluetooth 2.0 cu EDR si radio FM. Terminalul rusesc suporta conectivitate GSM, WCDMA/HSDPA si HSUPA, iar printre dotarile sale se mai numara si un accelerometru si TV out.

Acest telefon Android va costa in jur de 360 de euro in Rusia.

[Via: Unwiredview.com]

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×