Samsung prezinta succesorul lui SPH-P9000

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.716 ori
<b>Samsung prezinta succesorul lui SPH-P9000</b>Samsung a creat un nou UMPC, care cu siguranta va va uimi prin dotarile sale. Avem de-a face cu succesorul lui SPH-P9900, iar noul terminal poate fi admirat in imaginea urmatoare: Acest UMPC suporta internet wireless si servicii VoIP datorita tehnologiei...

Samsung a creat un nou UMPC, care cu siguranta va va uimi prin dotarile sale. Avem de-a face cu succesorul lui SPH-P9900, iar noul terminal poate fi admirat in imaginea urmatoare:

Acest UMPC suporta internet wireless si servicii VoIP datorita tehnologiei Mobile WiMax. Printre feature-urile sale se numara o tastatura QWERTY, un hard de 30GB si un display touchscreen de 5 inch. Am fi preferat totusi sa vedem pe aceasta lista a dotarilor tehnice, in locul hardului de 30GB, un SSD de 64GB, dar o astfel de idee probabil va fi folosita doar la succesorul acestui terminal.

Windows XP ramane sistemul de operare preferat pentru acest UMPC, in detrimentul celebrului Vista. Terminalul va fi disponibil la un pret destul de piperat, suntem siguri de acest lucru, dar astfel de UMPC-uri merita o investitiei serioasa, in special daca ati avut ocazia sa folositi vreodata un SPH-P9900. Pe cand o versiune cu Vista si un hard cu o capacitate de stocare mai mare?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×