O versiune preview de Windows Phone 9 ar putea sosi la Începutul lui 2015

1.174 ori
<b>O versiune preview de Windows Phone 9 ar putea sosi la Începutul lui 2015</b>Nici nu a sosit bine Windows Phone 8.1 pe terminalele compatibile încă și deja putem vorbi despre Windows Phone 9, aparent. Se pare că un preview al acestui OS ar putea fi oferit împreună cu Windows 9 la începutul anului viitor. &nbsp; E vorba...

Nici nu a sosit bine Windows Phone 8.1 pe terminalele compatibile încă și deja putem vorbi despre Windows Phone 9, aparent. Se pare că un preview al acestui OS ar putea fi oferit împreună cu Windows 9 la începutul anului viitor.

E vorba despre intervalul cuprins între trimestrul 2 și trimestrul 3 din 2015, dacă ne luăm după surse apropiate de Microsoft. Asta înseamnă că undeva pe la BUILD 2015 vom avea parte de o prezentare cu numărul 9 cap de afiș. Atât Windows 9, cât și Windows Phone 9 sunt deja în dezvoltare de ceva vreme și deocamdată nu avem detalii ce vor aduce ele. Un lucru e sigur: Cortana va avea un rol important pe ambele și sunt sigur că și Bing va trece la nivelul următor.

Documentul scăpat pe web, care face referire la această evoluție menționează și "Windows 365" și o abordare legată de cloud a celor de la Microsoft. Practic se vor aplica practicile legate de Office 365 în cazul lui Windows și totul se va muta încet încet în cloud și pe bază de abonamente. Dar oare vom scăpa de tile-uri?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×