Iată Încă un BlackBerry nelansat și anulat; Modelul BlackBerry Kopi ajunge pe web!

815 ori
<b>Iată Încă un BlackBerry nelansat și anulat; Modelul BlackBerry Kopi ajunge pe web!</b>Privim cu amărăciune fiecare telefon anulat care ajunge pe Internet sub formă de fotografii, deoarece știm că la el a lucrat în van o echipă de oameni pasionați. Au fost cazuri de modele Nokia anulate, de câte un Sony cu Windows Phone, iar acum...

Privim cu amărăciune fiecare telefon anulat care ajunge pe Internet sub formă de fotografii, deoarece știm că la el a lucrat în van o echipă de oameni pasionați. Au fost cazuri de modele Nokia anulate, de câte un Sony cu Windows Phone, iar acum vedem și un BlackBerry care nu va ajunge în magazine vreodată.

El este BlackBerry Kopi și e un model QWERTY ce dă senzația de low end. Un tester a postat aceste imagini pe Internet, iar motivul anularii e destul de simplu: atunci când John Chen a devenit CEO al companiei canadiene, prima decizie a fost să anuleze două serii de astfel de telefoane. Seria K și seria C includeau modele entry level precum acesta.

Ele au fost anulate în favoarea lui BlackBerry Z3, pe care îl așteptam acum pe piață, urmat de BlackBerry Q20. Despre Kopi știm că ar fi trebui să aibă procesor Snapdragon MSM8960 și să fie lansat în trmestrul 1, cu un preț foarte accesibil. Iată că îl vom primi pe Q20 în schimb, care e tot un model ieftin și QWERTY.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×