LG Nexus 4 E960 va avea și o versiune de 16 GB; O nouă confirmare a specificatiilor sale a sosit!

2.053 ori
<b>LG Nexus 4 E960 va avea și o versiune de 16 GB; O nouă confirmare a specificatiilor sale a sosit!</b>Despre LG Nexus 4 s-a vorbit mult în ultimele săptămâni și deja știm cam tot ce e de știut despre acest model înfrățit cu LG Optimus G. El a avut parte chiar și de un mini review în Rusia, iar de fiecare dată când venea vorba despre acest...

Despre LG Nexus 4 s-a vorbit mult în ultimele săptămâni și deja știm cam tot ce e de știut despre acest model înfrățit cu LG Optimus G. El a avut parte chiar și de un mini review în Rusia, iar de fiecare dată când venea vorba despre acest model într-o scăpare, toți se plângeau de absența unui slot microSD și de faptul că terminalul dispune doar de 8 GB spațiu de stocare.

Ei bine, acum contul de Twitter @evleaks, cel care mereu dă lovitura postând imagini de presă ale telefoanelor nelansate încă, de la Lumia 820 și 920 la Huawei W1, a publicat acum specificațiile finale ale lui LG Nexus 4. Același cont publică și ceea ce pare a fi o imagine de presă a telefonului, în care se vede mai clar că oricând asemănarea cu Samsung Galaxy Nexus, ca formă. Vă reamintesc și că pe 29 octombrie, adică lunea viitoare avem planuri și anume să urmărim conferința specială Google.

în cadrul sau am putea vedea atât prezentarea lui Android 4.2, cât și a lui LG Nexus 4 și a câtorva telefoane și tablete noi Nexus. LG Nexus 4 E960 va aduce un CPU quad core APQ8064 de 1.5 GHz, un display de 4.7 inch cu rezoluție 1280 x 768, camera de 8 megapixeli, 2 GB RAM, 8/16 GB memorie internă, Android Jelly Bean, baterie de 2100 mAh și o carcasă cu grosime de 9.1 mm. Să sperăm că și prețul va fi unul rezonabil.

Vedere LG Nexus 4 la 360°:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×