LG Octane VN530 si Pantech Crux, noi modele de toamna, cu preturi sub $100

1.499 ori
<b>LG Octane VN530 si Pantech Crux, noi modele de toamna, cu preturi sub $100</b>Au inceput ofertele de toamna, cel putin in portofoliul operatorului american Verizon, care a anuntat recent lansarea a doua noi terminale cu preturi sub $100. Acestea sunt LG Octane VN530 si Pantech Crux, primul model putand fi admirat in imaginea de mai...

Au inceput ofertele de toamna, cel putin in portofoliul operatorului american Verizon, care a anuntat recent lansarea a doua noi terminale cu preturi sub $100. Acestea sunt LG Octane VN530 si Pantech Crux, primul model putand fi admirat in imaginea de mai jos.

Octane poate fi considerat un hibrid dintre LG Cosmos si modelul LG enV Touch, la capitolul design. Handsetul include atat un display de mici dimensiuni, cat si o tastatura alfanumerica in partea exterioara, plus un ecran de mari dimensiuni si o tastatura full QWERTY in partea interioara. Iata specificatiile sale:

  • Conectivitate: Bluetooth 2.1
  • Camera: 3.2MP, autofocus, captura video
  • Memorie: microSD
  • Alte dotari: Facebook, MySpace, Twitter, visual voice mail, Skype

LG Octane VN530 si Pantech Crux, noi modele de toamna, cu preturi sub $100

LG Octane costa 99.99 dolari, cu un abonament pe 2 ani, iar in ce priveste modelul Pantech Crux, iata-l in imaginea de mai jos:

LG Octane VN530 si Pantech Crux, noi modele de toamna, cu preturi sub $100

El vine cu urmatoarele specificatii:

  • Display: touchscreen, 3 inchi
  • Memorie: card microSD (1GB la pachet cu telefonul)
  • Alte dotari: functii de socializare, web browser, camera, tastatura virtuala

Pretul lui Crux este de 49.99 dolari, cu abonament.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×