LG Optimus 3D Întârzie, telefonul cu ecran și camera 3D ar putea sosi În iulie...

Autor:  | Publicat în:  LG 1.206 ori
<b>LG Optimus 3D Întârzie, telefonul cu ecran și camera 3D ar putea sosi În iulie...</b>După primul telefon cu procesor dual core, LG se pregătește să lanseze și primul telefon cu ecran și camera 3D, cel puțin pentru piața europeană. Este vorba despre LG Optimus 3D, care se pare că va întârzia, conform unor retaileri britanici....

După primul telefon cu procesor dual core, LG se pregătește să lanseze și primul telefon cu ecran și camera 3D, cel puțin pentru piața europeană. Este vorba despre LG Optimus 3D, care se pare că va întârzia, conform unor retaileri britanici. Astfel, în vreme ce Amazon UK anunța că va livra telefonul săptămâna viitoare, Clove UK amintește data de 11 iulie.

Optimus 3D este o premieră prin faptul că e primul smartphone cu ecran 3D ce nu necesită ochelari speciali pentru vizualizare a conținuturilor tridimensionale. Am avut ocazia să punem mâna pe acest model la Mobile World Congress 2011 și am observat că ecranul său solicita în mod deosebit ochii utilizatorului, dar poate că lucrurile s-au schimbat de atunci.

în ce privește prețul, Amazon UK vinde acest model pentru 600 de lire sterline, iar Clove UK promitea o lansare încă din mai, ajungând acum să o amâne pentru iulie. între timp contul oficial de Twitter LG UK afirma că stocul de terminal va fi gata la finalul lunii iunie, deci am putea asista la un debut european al lui LG Optimus 3D în următoarele 2 - 3 săptămâni. Pe când și în România?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×