LG Optimus 3D Max Preview Mobilissimo.ro - primul telefon 3D din 2012! (Video)

2.773 ori
<b>LG Optimus 3D Max Preview Mobilissimo.ro - primul telefon 3D din 2012! (Video)</b>LG Optimus 3D Max este cel mai nou telefon 3D de la LG, pe care vi l-am prezentat în acțiune la MWC 2012, în Barcelona și astăzi vă oferim și un preview al acestui device pe masa noastră de teste. Avem de-a face aici cu urmașul lui LG Optimus 3D,...

LG Optimus 3D Max este cel mai nou telefon 3D de la LG, pe care vi l-am prezentat în acțiune la MWC 2012, în Barcelona și astăzi vă oferim și un preview al acestui device pe masa noastră de teste. Avem de-a face aici cu urmașul lui LG Optimus 3D, care anul trecut impresiona prin grafică 3D, dar nu și prin durerile de cap pe care le dădea din cauza efectelor 3D și prin durată scurtă de viață a bateriei. Hai să vedem ce ne rezervă LG Optimus 3D Max.

Telefonul este cu siguranță mai arătos decât LG Optimus 3D și asta datorită unei talii mai subțiri și a unui look mai elegant și nu atât de butucănos ca predecesorul său. Aflați că LG Optimus 3D Max va fi cunoscut și drept Optimus 3D Cube în unele părți ale lumii, deci la noi nu se știe exact ce branding va avea încă. Handsetul măsoară 9.6 mm în grosime și vine cu un procesor dual core de 1.2 GHz, camera duala 3D de 5 megapixeli în partea din spate și un display LCD de 4.3 inch 3D în partea din față, din păcate doar cu o rezoluție de 480 x 800 pixeli.

LG Optimus 3D Max

Handsetul vine și cu NFC și rulează Android 2.3 Gingerbread, dar va primi Android 4.0 cât de curând. La MWC 2012 am aflat că acesta este primul telefon din lume care permite editare video 3D, dar nu am avut ocazia să testăm această funcție încă. După cum se vede și în preview-ul nostru, jocul Asphalt 6 în varianta 3D arată bine, avem și o interfață specială pentru funcțiile tridimensionale și am văzut și un clip 3D care din nou arată bine. în partea laterală a telefonului există un buton special 3D, care declanșează această interfață și la fiecare clip sau joc avem un buton special pentru conversia 3D/2D. Revenim cu detalii și un review complet în zilele viitoare!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×