Noul iPhone 2012 ar putea arăta așa: fără SIM, cu LTE, cu 3 display-uri Retina! (Concept)

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.577 ori
<b>Noul iPhone 2012 ar putea arăta așa: fără SIM, cu LTE, cu 3 display-uri Retina! (Concept)</b>Dacă tot se numește noua tableta Apple Noul iPad, atunci poate că în toamna vom vedea și The New iPhone. Până atunci avem un concept care arata fantastic, creat de către ADR Studio. Designerii și-au imaginat un iPhone 5 fără SIM și care...

Dacă tot se numește noua tableta Apple Noul iPad, atunci poate că în toamna vom vedea și The New iPhone. Până atunci avem un concept care arata fantastic, creat de către ADR Studio. Designerii și-au imaginat un iPhone 5 fără SIM și care integrează 3 display-uri Retina.

Noul iPhone va avea acces la rețele, inclusiv servicii 4G LTE fără cartela SIM, o tehnologie despre care se vorbește în ultimii ani și care până la urmă ar putea fi adoptată de Apple. Acest concept de iPhone 5 folosește o carcasă unibody din aluminiu, iar butoanele sale sunt plasate în partea superioară, după cum se observă în imagini. Punctul forte al acestui device este faptul că integrează 3 ecrane Retina unite într-unul singur. Practic, avem aici 3 fâșii de ecrane, una în partea superioară pentru notificări și informații, una în partea inferioară servind drept Dock pentru aplicații și multitasking și zona centrală de ecran, cea care servește drept spațiu "desktop".

Noul iPhone 2012 ar putea arăta așa: fără SIM, cu LTE, cu 3 display-uri Retina! (Concept)

Butonul Home are și el poziția schimbată, fiind integrat acum în ecranul Retina din partea de jos și putând fi activat folosind un senzor de mișcare. ADR Studio a integrat pe acest Noul iPhone 2012 și o margine LED, care e folosită drept indicator pentru baterie, unul foarte discret de altfel. Telefonul rulează iOS 6.0, iar diagonala ecranului ar trebui să fie în jur de 4.5 sau 4.6 inch, în vreme ce procesorul din acest concept este cel mai probabil unui quad core, poate Apple A6.

Ce părere aveți despre acest concept și cât de realizabil este el în ziua de azi?

Concept noul iPhone 2012

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×