LG Optimus 4X HD a ajuns În România prin Quickmobile.ro! Iată prețul!

1.723 ori
<b>LG Optimus 4X HD a ajuns În România prin Quickmobile.ro! Iată prețul!</b>LG Optimus 4X HD a fost anunțat că primul telefon quad core din lume, chiar înainte de MWC 2012, dar în ce privește lansarea el sosește deja al treilea ca telefon cu procesor 4 core, dacă nu chiar al patrulea, în cazul în care îl numărăm și...

LG Optimus 4X HD a fost anunțat că primul telefon quad core din lume, chiar înainte de MWC 2012, dar în ce privește lansarea el sosește deja al treilea ca telefon cu procesor 4 core, dacă nu chiar al patrulea, în cazul în care îl numărăm și pe Huawei Ascend d Quad. Acum noul Optimus a ajuns și la noi în țară, prin Quickmobile.ro, care vinde terminalul la prețul de 2.599 lei.

Disponibil pe negru, acest model cu nume de cod P880 e o cunostiinta mai veche de-a noastră, deoarece v-am prezentat încă din lună martie un hands on cu acest terminal. LG Optimus 4X HD măsoară 8.9 mm în grosime, cântărește 133 de grame și vine cu un display True HD IPS LCD de 4.7 inch, cu rezoluție de 1280 x 720 pixeli. Alte dotări includ protecție Corning Gorilla Glass pentru ecran, iar Android 4.0 ICS pe acest telefon primește personalizare prin noua interfața Optimus 3.0.

LG Optimus 4X HD vine cu slot microSD, 16 GB memorie internă, 1 GB RAM, conectivitate HSDPA cu viteza de 21 Mbps (download), WiFi, Bluetooth 4.0, iar creierul smartphone-ului este un procesor quad core Nvidia Tegra 3 de 1.5 GHz. Telefonul sosește atât pe alb, cât și pe negru și dispune și de o baterie Li-Ion de 2.140 mAh. îl așteptăm cu nerăbdare pe acest model pentru review!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×