Pantech Vega S5 - așa ar fi trebuit să arate Samsung Galaxy S III!

1.865 ori
<b>Pantech Vega S5 - așa ar fi trebuit să arate Samsung Galaxy S III!</b>Dacă mă întrebați pe mine, Pantech Vega S5 este un telefon care poate întrece Samsung Galaxy S III la anumite capitole și mai ales la design. în primul rând, acest model cu ecran de 5 inch, care stă periculos de aproape de categorisirea phablet...

Dacă mă întrebați pe mine, Pantech Vega S5 este un telefon care poate întrece Samsung Galaxy S III la anumite capitole și mai ales la design. în primul rând, acest model cu ecran de 5 inch, care stă periculos de aproape de categorisirea phablet este mai puțin lat decât terminalul Samsung.

El are marginile foarte înguste, ducând cu gândul la conceptul de "edge to edge display". Astfel Pantech Vega S5 măsoară doar 6.89 mm în lățime, față de cei 8.6 mm ai lui Galaxy S III. Un alt avantaj al acestui telefon coreean este camera de 13 megapixeli din partea din spate, iar designul sau per total este unul elegant și nu arată deloc rău. Dotările acestui terminal asiatic includ și un procesor Qualcomm Snapdragon S4, Android 4.0, iar ecranul de 5 inch suporta o rezoluție 720p.

Camera de 13 MP vine cu autofocus continuu și zero lag la captura foto, în vreme ce sub carcasa acestui model Pantech se ascunde o baterie de 2100 mAh. Prețul este pe măsură dotărilor, la 800 de dolari, iar acest telefon e disponibil doar în Coreea deocamdată. Credeți că acest super telefon ar fi un Galaxy S III killer la noi în țară?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×