LG Optimus Big LU6800, un nou telefon dual core, disponibil În Coreea de Sud deocamdată

1.713 ori
<b>LG Optimus Big LU6800, un nou telefon dual core, disponibil În Coreea de Sud deocamdată</b>LG Optimus Big a fost descoperit pe web în luna martie și este acum oficial, dar din păcate acest terminal, cunoscut și drept LU6800 este disponibil doar în țara sa de baștină, Coreea de Sud. &nbsp; Handetul rulează Android 2.2 Froyo și este un...

LG Optimus Big a fost descoperit pe web în luna martie și este acum oficial, dar din păcate acest terminal, cunoscut și drept LU6800 este disponibil doar în țara sa de baștină, Coreea de Sud.

Handetul rulează Android 2.2 Froyo și este un candidat destul de sigur pentru actualizarea la Android 2.3 Gingerbread, din informațiile pe care le avem. LG Optimus Big vine cu un procesor dual core de 1GHz, un display de 4.3 inch (WVGA) și o cameră de 5 megapixeli cu autofocus. Produsul va fi vândut de operatorul LG U+, al treilea ca mărime în Coreea de Sud, începând cu data de 28 aprilie.

Nici vorbă despre o lansare a telefonului în afara țării sale natale, dar având în vedere disponibilitatea internațională a lui LG Optimus 2X, dotat cu un procesor similar și o cameră mai bună, nici nu ne-am putea dori mai mult de la LG, nu-i așa?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×